NATAŠA AKSENTIJEVIĆ OTKRILA RECEPT ZA SAVRŠEN BRAK! Gledajte "Pusti brigu" danas u 17.10 časova na Kurir televiziji
Pusti brigu, Foto: Kurir

pogledajte

NATAŠA AKSENTIJEVIĆ OTKRILA RECEPT ZA SAVRŠEN BRAK! Gledajte "Pusti brigu" danas u 17.10 časova na Kurir televiziji

Danas u 17.10 časova očekuje vas druga epizoda nove, treće sezone najzabavnijeg nedeljnog šou programa "Pusti brigu" na Kurir televiziji!

Objavljeno:

Današnja epizoda obećava sjajnu zabavu, mnogo osmeha i zanimljivih priča jer su ovog puta voditelji emisije, Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac, ugostili glumce Natašu Aksentijević, Dušana Kaličanina i Peđu Damjanovića,

Ove nedelje studio je ispunjen fenomenalnom energijom, smehom i šalama. Glumci su nam otkrili mnoge zanimljivosti, između ostalog, kako se danas dolazi do uloga, ko dolazi na splav Peđe Damjanovića, a u sred emisije Dušan Kaličanin je dobio poziv koji se ne odbija. Ovog puta Ljilju i Dekija posetila je i komšinica Jasmina, koju su gosti s oduševljenjem dočekali.

Nataša Aksentijević je poznata kao veliki sladokusac te je imala priliku da isproba sve Dekijeve specijalitete i da iskrenu ocenu. Glumci su otkrili domaćinima emisije "Pusti brigu" i s kojim svetskim zvezdama se druže, a Nataša je otkrila sve čari majčinstva, ali i recept za uspešan brak.

Nema sumnje da vas očekuje još jedno zanimljivo popodne uz Kurir televiziju s toga ne propustite novu epizodu omiljene emisije "Pusti brigu" danas u 17.20 časova!

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.