PO PRVI PUT VIDIMO MEMEDOVIĆEVU DEVOJKU! STRASNO IGRAJU NA SVADBI NJEGOVE ĆERKE: Fatalna plavuša osvojila sve
Jovan Memedović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

uživaju!

PO PRVI PUT VIDIMO MEMEDOVIĆEVU DEVOJKU! STRASNO IGRAJU NA SVADBI NJEGOVE ĆERKE: Fatalna plavuša osvojila sve

Čitav dan protekao im je svima u najlepšem raspoloženju

Objavljeno: 19:07h

Maša Memedović i Bogosav Apostolović izgovorili su prethodnog dana jedno drugom sudbonosno „da" u crkvi, a potom nastavili veselje na otvorenom rame uz rame s najmilijima.

Mladina majka Mirjana svakako je bila među najveselijima, a oglasivši se na društvenim mrežama - priznala je i kako je trema bila prisutna.

- Od trenutka kada postaneš majka, najvažnija ti je sreća tvoje dece. Jer njihova sreća je i tvoja. Juče je bio emotivan dan, možda najemotivniji. Ovo je trenutak iščekivanja da se pojavi moja lepotica u belom. Možda izgledam opušteno, ali verujte da nisam - poručila je ona uz nekoliko svojih fotografija na pomenutoj društvenoj mreži.

Inače, nema ko je nije spazio tik uz naslednicu, još pošto je ona izlazila iz kuće. Ni u jednom trenutku nije skidala osmeh sa lica u uskoj, ciklama haljini.

Sa druge strane, Jovan Memedović fotografisan je u igri s novom izabranicom Snežanom, koja je takođe uživala u ovom porodičnom događaju, sudeći po njenim objavama. Ona se, prema pisanju „Informera", svojevremeno bavila fudbalom, a danas je vrlo uspešna u svetu marketinga i produkcije. S Jovanom već izvesno vreme živi u Beogradu, a s vremena na vreme i sarađuju na projektima.

- U, kakva žurka - prokomentarisala je ona, uz fotografiju provoda na Mašinoj svadbi.

Jovan Memedović sa devojkom Snežanom
Jovan Memedović sa devojkom Snežanomfoto: Instagram printscreen/snez_stojkovic

Podsetimo, Maša i Bogosav u jednoj crkvi krunisali su svoju ljubav brakom. Memedovićeva ćerka se u jednom trenutku presvukla u drugu, kraću venčanicu pa nastavila provod s novopečenim suprugom.

Svadbenu tortu na tri sprata isekli su dok su padale konfete, te i nazdravili sa svim zvanicama, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

1 / 5 Foto: Instagram screensot / masamemedovic

Bonus video:

00:22

STANIJA SE UTEGLA U TRAČICE PA NAPRAVILA LOM: Espreso paparaco SVE usnimio

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.