MEMEDOVIĆEVA BIVŠA ŽENA ZABLISTALA NA ĆERKINOM VENČANJU: Na izgledu bi joj MNOGE POZAVIDELE, prava je BOMBETINA
Mirjana Memedović, Foto: Instagram printscreen/mirjana_memedovic

FATALANA

MEMEDOVIĆEVA BIVŠA ŽENA ZABLISTALA NA ĆERKINOM VENČANJU: Na izgledu bi joj MNOGE POZAVIDELE, prava je BOMBETINA

Mirjana osmeh nije skidala sa lica.

Objavljeno:

Ćerka voditelja Jovana Memedovića, Maša Memedović, izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku, reditelju i scenaristi Bogosavu Apostoloviću, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, svadbeno veselje je bilo bajkovito.

Pratioci su mogli da vide da je Maša blistala u raskošnoj, beloj venčanici s dubokim šlicem, baš za moderne princeze, a osim mlade, koja je blistala, posebnu pažnju je privukla njena majka Mirjana, inače bivša supruga poznatog voditelja, Jovana Memedovića.

Venčanje u crkvi, a potom i proslava, organizovani su van očiju javnosti i medija.

Mirjana Memedović na venčanju ćerke Maše
Mirjana Memedović na venčanju ćerke Mašefoto: prentscreen/instagram/masamemedovic

Slavlju je prisustvovao samo uži krug porodice i prijatelja, a na snimcima smo mogli videti i Mašinu majku, Jovanovu bivšu suprugu.

Mirjana je bila u crvenoj haljini, a osmeh nije skidala sa lica. Na jednom od snimaka, vidi se kako stoji sa strane dok Maša izlazi iz kuće.

Na jednom od snimaka koji su osvanuli na Instagramu vidimo i mladence dok uživaju u prvom plesu, a scene su kao iz filma.

Mirjana Memedović blistala na ćerkinom venčanju
Mirjana Memedović blistala na ćerkinom venčanjufoto: prentscreen/instagram/masamemedovic

Podsetimo, Memedovićeva ćerka se bavi montažom i fotografijom, a ujedno je i jedna od naših influenserki koja širi prave vrednosti na društvenim mrežama.

Inače, bivši supružnici i roditelji dvoje dece, Maše i Uroša, razišli su se bez grubih reči, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a tek nedavno otkriveni su pravi razlozi razvoda.

1 / 7 Foto: prentscreen/instagram/masamemedovic

Uvek se nekako pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje, međutim kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo.

Voditelj i autor emisije "Sasvim prirodno" zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.