GODINAMA SE PRIČALO O KRAHU PRIJATELJSTVA NOVAKA ĐOKOVIĆA I ANE IVANOVIĆ: Prava istina se krije u NJENIM REČIMA
Ana Ivanović i Novak Đoković, Foto: Zorana Jevtić

zanimljivo

GODINAMA SE PRIČALO O KRAHU PRIJATELJSTVA NOVAKA ĐOKOVIĆA I ANE IVANOVIĆ: Prava istina se krije u NJENIM REČIMA

Odnos Ane Ivanović i Novaka Đokovića već dugo je tema koja intrigira

Objavljeno: 00:03h

Odnos Ane Ivanović i Novaka Đokovića dugo je tema spekulacija i nagađanja, a kako i ne bi kada se znaju još od malih nogu i kada je svima dobro pozato da su nekada bili izuzetno bliski. Da li je i zbog čega ovo prijateljstvo puklo mnogi bi želeli da doznaju, ali se ni jedno ni drugo na tu temu ne oglašavaju javno.

Glasine da je odnos Ane Ivanović i Novaka Đokovića zaista do temelja narušen podgrejane su nakon Noletove svadbe na kojoj Ana nije bila gost, a isti slučaj je bio i kada se nekadašnja teniserka udavala za Bastijana Švajnštajgera.

Nakon toga zajedničkih fotografije bilo je sve manje, gostovanja u emisijama i zajedničkih treninga gotovo da nismo imali prilike da vidimo, a ipak kada ih novinari na ovu temu upitaju da daju komentar oboje imaju samo reči hvale za ono drugo.

Odnos Ane Ivanović i Novaka Đokovića dugo je tema spekulacija i nagađanja
Odnos Ane Ivanović i Novaka Đokovića dugo je tema spekulacija i nagađanjafoto: Profimedia

Da među njima nešto ne štima, svima je postalo jasno, a mnogi su posumnjali i da je za distanciranje glavni krivac Anin bivši dečko Marko Stilitano sa kojim se Nole druži i sa kojim ju je i upoznao. Kako ova veza nije dugo potrajala, mediji su svojevremeno pisali da je upravo to uticalo da se dvoje prijatelja udalje jer je Nole sa njim ostao izuzetno blizak i nakon što je Ana na ovu romansu stavila tačku. Navodno, Novak je zamerio Ani što se "nije ponela fer" prema Marku, što je nju razbesnelo.

Bilo kako bilo, odnos Ane Ivanović i Novaka Đokiovića nije ni nalik nekadašnjem, međutim međusnobno poštovanje i dalje postoji s obzirom na to da Ana Ivanović ne štedi reči hvale kada god se nametne prilika da priča o Novaku i njegovim podvizima.

Bilo kako bilo, odnos Ane Ivanović i Novaka Đokiovića nije ni nalik nekadašnjem
Bilo kako bilo, odnos Ane Ivanović i Novaka Đokiovića nije ni nalik nekadašnjemfoto: Damir Dervišagić

- Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji… Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj - rekla je Ana i dodala:

- Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih grend slem titula - ispričala je Ana u intervjuu za „Eurosport“, a jednom prilikom takođe otkrila i zbog čega se divi Noletu.

- On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno - govorila je naša najuspešnija teniserka.

Bonus video:

00:05

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.