Zašto su Ana i Nole zaista u svađi?Nekad su bili najbolji drugari! Da li je razlog bivša ljubavna romansa?
Novak Đoković i Ana Ivanović, Foto: Profimedia

šta se desilo?

Zašto su Ana i Nole zaista u svađi?Nekad su bili najbolji drugari! Da li je razlog bivša ljubavna romansa?

Odnosi među nekadašnjim prijateljima su prilično zahladneli, iako su nekada bili veoma bliski, a kulminacija je što jedno drugo nisu pozvali na svadbu.

Objavljeno: 20:01h

Ana Ivanović je "stala na ludi kamen" sa Bastijanom Švajnštajgerom prethodnih dana veličanstvenom dvodnevnom svadbom u Veneciji.

Mnogobrojni pripadnici svetskog džet-seta, brojni prijatelji i kolege sportisti našli su se na najvećoj svadbi leta, ali je mnogima, naročito medijima, upalo u oko to da na proslavi nije bilo najboljeg svetskog tenisera - Novaka Đokovića.

1 / 8 Foto: Printscreen/Twitter/Ana Ivanović

Iako su pojedini najavljivali dolazak prvog reketa planete, on se za to vreme sunčao u Marbelji i nije došao na venčanje, niti proslavu, jer očigledno nije bio ni pozvan.

To je automatski bio razlog za nove tvrdnje da su Ana i Novak u svađi, odnosno, da nisu u dobrim odnosima, već nekoliko godina, što je primetno, jer retko kada su viđeni jedno u društvu drugog u poslednje vreme, iako su svojevremeno na počecima svojih karijera bili veoma bliski.

PREOKRET: Sve miriše na SENZACIJU! Novak je na spisku za JU ES OPEN!

Odmah su i krenule spekulacije o tome šta je dovelo do svađe i zahlađenja odnosa vršnjaka koji su takoreći istovremeno krčili put ka teniskom vrhu i često čak igrali na turnirima u miksu.

1 / 7 Foto: Nikola Gligic/Starsport.rs ©

- Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji... Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih gren slem titula - rekla je Ana u intervjuu za "Eurosport".

- On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno - govorila je pre samo nekoliko meseci, da bi sada gestom potpuno iznenadila domaću javnost.

STEFAN ĐOKOVIĆ VEĆ POSTAO ZVEZDA! Fotografi se dobro sakrili i uhvatili PREDIVAN prizor oca i sina! (FOTO)

Jedan od najlogičnijih razloga zašto Đoković nije bio na svadbi jeste i taj što ni Ana nije bila kod njega, pa zato nije dobio ni pozivnicu.

Ipak, njihov sukob čini se da je mnogo dublji od samog slanja pozivnica za najvažnije događaje u njihovim životima.

Mnogima je napamet palo to da su se dvoje prijatelja udaljili nakon što je jedna od najlepših svetskih sportistkinja raskinula vezu sa jednim od Novakovih najboljih prijatelja, Markom Stilitanom.

Srpski teniser i on su godinama nerazdvojni, a upravo je on i upoznao njih dvoje nakon čega su uplovili u ljubavnu vezu koja je potrajala nekoliko meseci pre nego je okončana u leto 2013. godine.

Novak je nastavio da se druži sa Stilitanom, a sada je pitanje da li je neko nekome nešto zamerio, odnosno, da li se najbolji na svetu naljutio na drugaricu što je ostavila njegovog prijatelja, ili je ona ljuta što je on nastavio da se druži s njim i posle njihovog raskida.

Ana IVanović i Novak Đoković
Ana IVanović i Novak Đokovićfoto: Profimedia

Takođe, ono što može biti "jabuka razdora" i razlog za zahlađenje odnosa njih dvoje, jeste što je novopečena gospođa Švajnštajger, vrlo često podržavala Đokovićeve najveće rivale i isticala da su joj Rodžer Federer i Rafael Nadal velika inspiracija.

Tako je u jednom intervjuu rekla da je njen sportski heroj Švajcarac koji je prethodnih godina često umeo da napada Novaka Đokovića, optužuje za foliranje i nikako nije mogao da prihvati njegovu dominaciju prethodnih sezona.

Šta je od svega ovoga istina, najbolje znaju Ana i Novak, ali da među njima nije isto kao što je to bilo ranije, to je očigledno.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.