NIKA TOŠIĆ OTKRILA ONO ŠTO MNOGE ZANIMA: Evo gde je Atina i ZAŠTO je više NIGDE NE VIĐAMO (FOTO)
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

SVE PODELILA JAVNO

NIKA TOŠIĆ OTKRILA ONO ŠTO MNOGE ZANIMA: Evo gde je Atina i ZAŠTO je više NIGDE NE VIĐAMO (FOTO)

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića veoma su interesantne medijima

Objavljeno:

Kako to obično biva kada su deca poznatih u pitanju, i ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića od najranijeg detinjstva pod budnim su okom javnosti, želele one to ili ne.

Posebno sada kada su već velike devojke, preslatke tinejdžerke i prave dame, one privlače izuzetnu pažnju i mnogim vršnjakinjama su inspiracija u raznim segmentima, a prva je vrtoglavu popularnost iskusila starija naslednica popularnog para koja je na društvenim mrežama stekla zavidan broj pratioca.

Ipak, pritisak javnosti, komentari i uostalom to što se svaki njen korak pomno pratio, doveli su do toga da se Atina povuče sa socijalnih mreža, a po svemu sudeći ona u mirnom i bezbrižnom detinjstvu daleko od očiju javnosti i te kako uživa, što nije slučaj i sa njenom mlađom sestricom.

Anita Tošić je ugasila sve društvene mreže
Anita Tošić je ugasila sve društvene mrežefoto: Instagram/karleusastar

Nika je sa druge strane, prava zvezda Interneta. Harizmom, neodoljivim šarmom, lepotom i neposrednošću, lako je osvojila srca maminih i tatinih fanova, ali stekla i svoje sa kojima sve češče na "Tik-Toku" voli i da proćaska.

Njene objave broje impozantan broj lajkova i komentara, a reklo bi se da svaki sa posebnom pažnjom Nika pročita i nije joj teško da na iste ona i odgovori, zbog čega je postala veoma omiljena na pomenutoj mreži.

Nika Tošić o Atini Tošić
Nika Tošić o Atini Tošićfoto: Tik Tok printsceen/ Nika Spam

Jedna od novijih objava ćerke Jelene Karleuše i nekadašnjeg fudbalera privukla je takođe veliku pažnju javnosti, a razlog je ovog puta interesovanje za Atinu Tošić kojoj više niko ne može ući u trag.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.