KARLEUŠA NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Jasno stala uz ĆERKU, pa progovorila o REKETIRANJU: Ovo NIKO NIJE ZNAO da se dešava
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dirljivo

KARLEUŠA NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Jasno stala uz ĆERKU, pa progovorila o REKETIRANJU: Ovo NIKO NIJE ZNAO da se dešava

Ćerka se obračunala sa hejterima jako mudro i pametno, a sada je i Jelena progovorila o svemu

Objavljeno: 07:34h

Pop diva Jelena Karleuša sinoć je prvi put od objavljivanja albuma "Alpha" i "Omega" zapevala pred publikom i to u Novom Bečeju.

Poslednjih dana pored novih pesama, jedna od glavnih tema bila je i njena ćerka Nika koja se obračunala sa hejterima tako mudro i pametno, kao da ima mnogo više od samo 13 godina.

- Žao mi je što moja ćerka mora da se bavi odbranom mame, ali s druge strane ona je svesna ko je njena mama, da je izuzetno istaknuta javna ličnost i da velika popularnost pored fanova privlači ljude koji istresaju svoje frustracije na mrežama. Iako je mlada, jako je svesna toga. Ona je lepo vaspitana, našla je način kako da nikog ne uvredi, a da svakog stavi na svoje mesto. Na mamu, na lep i kulturan način, kako priliči jednoj devojčici od 13 godina.

Ćerka se obračunala sa hejterima jako mudro i pametno, a sada je i Jelena progovorila o svemu
Ćerka se obračunala sa hejterima jako mudro i pametno, a sada je i Jelena progovorila o svemufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Upitali su je da li je zapravo uticaj ćerki bio presudan da Jelena snimi duet sa Devitom.

- Moja deca su generalno oduševljena sa Devitom, ali i mama voli Devita. One najviše vole Milicu, sa njom su najviše i igrale na promociji. Sa njihovim favoritima je i mama snimila duete. Moje ćerke inače ne slušaju našu muziku, na primer ne znaju, sem Milice i Divita... Znaju i ko je Vojaž. Uopšte ne znaju našu domaću scenu - otkrila je Jelena.

Nastup Jelene Karleuše
Nastup Jelene Karleušefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena je pomenula i sve što se trenutno dešava između nje i Fute, muža pokojne Marine Tucaković, koji želi da joj naplati za svako izvođenje pesama koje je ona uredno kupila i platila Marini. Jelena ističe da je Futa sada - reketira.

Jelena Karleuša
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kada je reč o Futi, nažalost moram da kažem da je reč o ozbiljnom kriminalcu koji zloupotrebljava rad svoje pokojne žene i na najružniji mogući način gasi njen autorski rad. Sigirna sam, da Marina ovo zna, da joj ne bi bilo dobro i da se ne bi složila sa ovim što njen muž radi, ali dobro, postoji sud. On će biti kažnjen za svoja dela, odnosno nedela. Marina ne zaslužuje, posle takve karijere, da joj preživeli suprug raspolaže. Zakon je upravo jasan - da je to krivnično delo- rekla je za Telegraf.

Bonus video:

00:03

Saša Kovačević pokazao svaki mišić na telu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.