UROŠ ME UČI SEKSI IGRICAMA! Goga otkriva kako joj je u krevetu sa mlađim verenikom! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

bez blama ispičala sve

UROŠ ME UČI SEKSI IGRICAMA! Goga otkriva kako joj je u krevetu sa mlađim verenikom! (FOTO)

Pevačica Goga Sekulić, koja je odnedavno verena sa 15 godina mlađim Urošem Domanovićem, priča da razlika u godinama ne utiče na njihov odnos, naročito u krevetu
Objavljeno:

Goga je u Beograd doputovala sama zbog promocije nove pesme „Red i zakon“, koju potpisuje reper Stefan Đurić Rasta, a za koju snima i visokobudžetni spot.

- Uroš je morao da ostane u Cirihu zbog svojih obaveza. Iako mu je teško kada se razdvojimo, a kako je to samo na nekoliko dana, ipak ima razumevanja. Naročito kada je u pitanju moj posao, Uroš pravi kompromis - kaže Goga, koja se verinikom živi u luksuznom delu Ciriha.

Na pitanje da li je Uroš nju prvo upoznao iz medija i svega što se pisalo o njoj, pevačica kaže da je to nažalost njena sudbina, ali i sudbina svake druge javne ličnosti.

- Nije mi postavljao mnogo pitanja jer nije preterano pratio šta se pisalo o meni, znao je ono što treba da zna. On je zahtevao da se naša veza zasniva na poverenju i kako sam ja neko ko uvek govori istinu, to nije bio problem, tako da od samog početka ne postoje nikakve tajne među nama - kaže Goga, s kojom je Uroš verio krajem decembra prošle godine.

Svadbena ceremonija očekuje se uskoro u Beogradu.

foto: Story Luka Sarac Photography

Bonus video:

I KARLEUŠA IŠLA NA PROTEST: Nećete verovati ko joj pravi društvo!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.