CELA SRBIJA JE BRUJALA O IRINI I MARIĆU! Posle otkaza na Hepiju PISALO SE SVAŠTA, a ovo je POZADINA NJIHOVOG ODNOSA
Foto: A. K./ATAImages

ko se seća?

CELA SRBIJA JE BRUJALA O IRINI I MARIĆU! Posle otkaza na Hepiju PISALO SE SVAŠTA, a ovo je POZADINA NJIHOVOG ODNOSA

Marić se tada oglasio i otkrio zašto se nije umešao kada se desio sukob.

Objavljeno:

2016. godine Irina Vukotić prelazi na Hepi televiziji gde je vodila Dobro jutro Srbijo sa Milomirom Marićem. 2018. godine je napustila Hepi i prešla na Pink gde je do skoro vodila Novo jutro, a sada je stigla vest i da je napustila Pink i otišla na Prvu televiziju.

Međutim, verujemo da je svi najviše pamtite iz vremena kada je vodila emisiju sa Marićem u kojoj je uživala cela Srbija. Bilo je tu i nekih skandala, smeha, a ovaj voditeljski duo je dizao prašinu kad god bi bilo neko uključenje.

Verujemo i da se svi sećate emisije "Dobro jutro Srbijo" televizije Hepi kada je Jelena Milić napala voditeljku Irinu koja je zbog toga napustila studio usred emisije. Marić se tada oglasio i otkrio zašto se nije umešao kada se desio sukob.

Marić se tada oglasio i otkrio zašto se nije umešao kada se desio sukob.
Marić se tada oglasio i otkrio zašto se nije umešao kada se desio sukob.foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ja sam bio iznenađen, ali nisam se mešao zato što imam poverenja u Irinu. Znao sam da može sama da odgovori, ona je pametna i nije joj bila potrebna moja pomoć. Uvredila bi se da sam se i ja umešao, ona je sposobna da se brani sama - rekao je Marić tada za portal Srbija Danas, a onda nastavio:

- Pa, kod mene su uzbudljive emisije i nema zabranjenih ličnosti, tako da nije ni ona zabranjena - rekao je urednik Hepi televizije misleći na Jelenu.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon otkaza spekulisalo se da su ona i Marić u lošim odnosima, međutim, voditeljka je tada sve oštro demantovala.

- Dve godine divne saradnje sa gospodinom Marićem. Nikakvih "tenzija i nesuglasica" nije bilo kako su "izvori" obaveštavali kolege novinare. Naprotiv. Bilo je to veliko novinarsko iskustvo i profesionalni izazov, često duhovito, puno iznenađenja i uvek u dobroj, prijateljskoj atmosferi. Ali, došao je trenutak za promene - poručila je Irina tada putem društvenih mreža.

Podsetimo, Irina Vukotić dala je otkaz na televiziji Pink i prelazi na televiziju Prva, potvrđeno je za domaće medije.

Bonus video:

00:33

Milomir Marić prvi intervju imao sa 14 godina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.