PRVO POJAVLJIVANJE JOVANA MEMEDOVIĆA NAKON AFERE "ZARADA" NA RTS-U: O jednoj stvari SVI BRUJE, promena OČIGLEDNA
Jovan, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ovo niste znali

PRVO POJAVLJIVANJE JOVANA MEMEDOVIĆA NAKON AFERE "ZARADA" NA RTS-U: O jednoj stvari SVI BRUJE, promena OČIGLEDNA

On je otkaz na RTS-u dao nakon više od 30 godina rada u ovoj kući, ali s epojavio na proslavi koja je nedavno napravljena

Objavljeno:

Pre par dana je bila proslava u prestonici upriličena povodom 65 godina postojanja državne televizije, a voditeljke koje rade na RTS-u su se potrudile da zablistaju o čemu smo rado i pisali. Međutim, i voditelji su ostali na visini zadatka, a pojavljivanje jednog od njih je izazvalo opšti haos.

Kada se pojavio Jovan Memedović svi su se utrkivali da ga fotografišu ili uzmu izjavu, budući da je nedavno bio glavna tema svih medija u Srbiji budući da je dao otkaz na RTS-u.

On je otkaz na RTS-u dao nakon više od 30 godina rada u ovoj kući, a povodom odluke oglasio se samo jednom, istakavši da će se njegove emisije nastaviti sa emitovanjem.

Jovan Memedović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajde ovde detaljno objašnjene zašto je dao OTKAZ.

Na proslavi RTS-a su svi primetili jednu stvar, a to je da su Memedovićeve ruke poprilično tamne, što se može prepisati tome da je možda spremao novu emisiju pored mora ili reke, pa je dobio malo jaču boju.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

On je nosio ležerni sako i košulju, kao i pantalone na pruge, a osmeh nije skidao sa lica. Miljenik žena se vraća na velika vrata!

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.