BRAK DARKA LAZIĆA NA KLIMAVIM NOGAMA? Šta se dešava u domu PEVAČA nakon UDESA, ovde su svi DETALJI
Darko Lazić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NOVE INFORMACIJA

BRAK DARKA LAZIĆA NA KLIMAVIM NOGAMA? Šta se dešava u domu PEVAČA nakon UDESA, ovde su svi DETALJI

Sada im nije lako

Objavljeno:

Samo nedelju dana pred zakazano svadbeno veselje, pevač Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nesreću kada se zakucao u kombi ispred sebe.

Darko je ponovo upravljao vozilom bez dozvole koja mu je inače oduzeta do februara naredne godine, zbog čega je priveden u policijsku stanicu, gde je kako Kurir navodi, besneo i urlao.

Zbog cele situacije i njegova novopečena izabranica Katarina doživela je nervni slom, a mnogi spekulišu da li će nakon njene reakcije uopšte doći do svadbe.

Jako se uplašila za Darka
Jako se uplašila za Darkafoto: Antonio Ahel/ATAImages

I ona je poput Lazićeve majke doživela veliki stres kada je u medijima videla fotografije i snimke sudara, ali i kada je saznala da je odveden u policiju na saslušanje.

– Katarina mu je rekla da više ne želi da je dovodi u takvu situaciju i da mu više neće tolerisati ispade. Poludela je, i to samo nekoliko dana pred svadbu. Žestoko su se pokačili.

Ona je ludo zaljubljena
Ona je ludo zaljubljenafoto: Antonio Ahel/ATAImages

-Darko joj je obećao da će ubuduće voditi računa i da ne treba da se sekira zbog njega. Baš se iznervirala zbog automobila, ona ga je i sama često vozila, a ostali su bez njega sad kad im je najpotrebniji – rekao je izvor za Kurir.

Bonus video:

03:33

PLATIO 50€ DA BI PEVAO NA PLEJ BEK? Darko Lazić častio Di Džeja da bi umesto pevanja uživo otvarao usta, a EVO ŠTA JE RAZLOG

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.