OTKRIVENI DETALJI O MARIJI SAVIĆ STAMENIĆ KOJE JE DUGO TAJILA: Evo ko je njen MUŽ i zbog ČEGA ga KRIJE OD JAVNOSTI
Marija Savić Stamenić, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

SVE CRNO NA BELO

OTKRIVENI DETALJI O MARIJI SAVIĆ STAMENIĆ KOJE JE DUGO TAJILA: Evo ko je njen MUŽ i zbog ČEGA ga KRIJE OD JAVNOSTI

Šarmantna voditeljka privlači pažnju atraktivnim izgledom, pa se mnogi pitaju ko je osvojio njeno srce i s kim je zasnovala porodicu.

Objavljeno:

Popularna voditeljka Marija Savić Stamenić jedno je od najpopularnijih TV lica proteklih godina, a spada u poznate ličnosti o čijem privatnom životu javnost ne zna mnogo.

Ona se trudi da se ne eksponira u medijima van svog posla, a svojoj porodici ne priča.

Kako važi za jednu od najatraktivnijih dama na našim malim ekranima, mnogi su se pitali ko je muškarac koji je uspeo da osvoji njeno srce. Ipak, Marija supruga ne izlaže očima javnosti.

Marija Savić Stamenić o suprugu
Marija Savić Stamenić o suprugufoto: RTS printscreen

- U braku sam 14 godina, imam dvoje djece. Vuk ima 13, a Lena 10 godina. Oni su smisao mog života. Sve što radim, radim za njih – izjavila je voditeljka pre nekoliko godina.

Marija je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde deli fotografije iz svoje svakodnevice, a ipak na njima nema njenog supruga jer svoj porodični život voditeljka čuva od medija.

Malo je poznato da je Marija Savić Stamenić rođena u Trebinju, a odrasla je u Gacku. Tu je njena porodica ostala uprkos ratnim zbivanjima i mogućnosti da odu u Čačak, gde imaju rodbinu.

Porodica Marije Savić Stamenić
Porodica Marije Savić Stamenićfoto: Printscreen/instagram/marijasavicstamenic

- Građanski rat je vrlo specifičan. Najednom, prijatelji iz detinjstva sa kojima si odrastao i delio školsku klupu, postanu ti neprijatelji. Tata je sve vreme bio na ratištu, a mama je kao zdravstveni radnik u bolnici. Sestra, brat i ja učili smo kao deca da pucamo da bi se odbranili. Sada kada pričam o tome, deluje mi kao da to nije bio moj život – ispričala je ona jednom prilikom.

Ona je u Beograd prvi put došla 1998. godine, kada je upisala Fakultet političkih nauka, a u njemu je ostala do danas.

1 / 8 Foto: Printskrin: Instagram/marijasavicstamenic

- Zavolela sam Beograd, to je divan grad, sigurno najlepši za mene, trenutno. Ali, opet, kada dođem kod mame i tate kući, tamo se osećam ušuškano i stvarno dobro. Naravno, ovde je moja porodica, moja deca, moj suprug, volim da boravim u Beogradu. Ali poseban je osećaj kad odem u moju Hercegovinu. Ništa nije uporedivo s tim – rekla je u jednom intervjuu.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.