TANJA SAVIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM? Posle toliko godina došlo do PREOKRETA, čekao se i njegov RAZVOD?
Foto: Kurir

DA LI JE MOGUĆE?

TANJA SAVIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM? Posle toliko godina došlo do PREOKRETA, čekao se i njegov RAZVOD?

Viđeni su kako zajedno ručaju u jednom restoranu zbog čega su podgrejane sumnje da su obnovili ljubavnu vezu, s obzirom da su oboje sada slobodni.

Objavljeno:

Darko Filipović pre nekoliko meseci rastao se od supruge Jasmine, a nedavno je viđen u društvu bivše devojke Tanje Savić. Mnogi su posumnjali da su kolege obnovile ljubavnu vezu u kojoj su bili pre dvadeset godina kada su se takmičili u Zvezdama Granda.

Darko je nakon nekoliko meseci zabavljanja ostavio Tanju jer nije mogao navodno da podnese njenu ljubomoru, zbog čega njih dvoje više nisu bili u dobrim odnosima.

Kako tvrdi izvor za Star, nedavno su Tanja i Darko viđeni sa još nekim ljudima kako zajedno ručaju u jednom restoranu zbog čega su podgrejane sumnje da su obnovili ljubavnu vezu, s obzirom da su oboje sada slobodni.

Darko je nakon nekoliko meseci zabavljanja ostavio Tanju jer nije mogao navodno da podnese njenu ljubomoru
Darko je nakon nekoliko meseci zabavljanja ostavio Tanju jer nije mogao navodno da podnese njenu ljubomorufoto: Dragan Gajić Gaja

- Darko i Tanja nakon što su raskinuli nisu uopšte bili u dobrim odnosima, punih dvadeset godina. Imali su i pre deset godina neka medijska prepucavanja kada je Darko navodno rekao da ima i pornić sa njom, što je nju baš razbesnelo, ali se ispostavilo da pevač nikad na to nije aludirao. Nedavno su viđeni kako sede u jednom restoranu u okolini Smedereva, bilo je još nekoliko ljudi sa njima, bili su nasmejani, stalno su se smejali i delovali su onako, simpatično. Lep su par - otkrio je izvor, pa zatim dodao:

Darko sa bivšom ženom
Darko sa bivšom ženomfoto: Instagram printscreen/darkofilipovic_official

- Ne mogu da tvrdim da među njima ima nešto više od prijateljstva, ali oboje su sada slobodni ne bi bilo ni loše da nastave tamo gde su stali. Ko zna, možda su dogovarali duet, uglavnom, više nisu u ratu, sekire su zakopali, a sada im ništa ne stoji na putu ni da se druže, ni da budu zajedno, kako god - kaže izvor.

Bonus video:

02:10

MISLIO SAM DA SAŠA POPOVIĆ MALTRETIRA LJUDE! Darko Filipović prokomentarisao prvu sezonu ZG, a onda otkrio ŠTA DANAS RADI

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.