STANIJA ĆE POLUDETI! Kod OVOG muškarca se nalaze NJENE ZABRANJENE FOTKICE, a to NIJE sve
Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

da li je moguće?

STANIJA ĆE POLUDETI! Kod OVOG muškarca se nalaze NJENE ZABRANJENE FOTKICE, a to NIJE sve

Stanija je zasigurno šokirana ovim

Objavljeno:

Marko Marković započeo je vezu sa Stanijom Dobrojević u rijalitiju "Zadruga", a nakon tri godine ljubavi oni su raskinuli, pa je on ušao u "Zadrugu 6" i smuvao se sa Žanom Omniom.

Sa druge strane Stanija se pre mesec dana verila u Las Vegasu, a sada planira venčanje na ostrvu u Karipskom moru.

Marko važi za jednog od najboljih frajera u javnom svetu, ali svoju bivšu ljubav izgleda ne zaboravlja.

Marko i Stanija su neko vreme uživali u ljubavi ali to nije dugo trajalo
Marko i Stanija su neko vreme uživali u ljubavi ali to nije dugo trajalofoto: Petar Aleksić

Na njegovom Instagram nalogu i dalje se nalaze Stanijine fotografije ali i video snimci iz perioda najveće ljubavi. Ali on je nedavno uhvaćen u društvu elitne prosititutke.

Da podsetimo, domaći mediji su preneli da se starleta Stanija Dobrojević udaje za momka sa naših prostora koji živi i radi u inostranstvu.

- Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, posle razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Posle samo nekoliko nedelja "pala" je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gde su se i upoznali. "Odlepila" je za uspešnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko meseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dete - otkriva Stanijina drugarica.

Stanija čezne da rodi dete
Stanija čezne da rodi detefoto: Instagram printscreen/stanijadobrojevic

Ona dodaje da je atraktivna starleta već dobila verenički prsten:

- Pozvala me je prošlog meseca i rekla mi da se verila! Ispričala mi je da je s dečkom bila na odmoru u Las Vegasu i da ju je tamo zaprosio. Pripremio je romantičnu večeru na balkonu hotela u kom su odseli i izvadio prsten. Oduševila se! Sad su zajedno u Majamiju i tamo će ostati do svadbe. Malo mi je sve to delovalo prebrzo, pa sam je pitala da li je trudna, ali mi je rekla da nije.

'Rekla je da'
"Rekla je da"foto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

- Čim se verila, pozvala je majku Slavicu i brata Sanija. Rekla im je da priprema venčanje na Karibima, kao i da će im poslati avionske karte. Iznenadila sam se što je odlučila da sve bude na obali mora, pred malim brojem ljudi, jer mi je ranije pričala kako želi veliku i glamuroznu svadbu. Očigledno je odustala od toga.

Mada će venčanje biti intimno, starleta ipak želi bajku.

- Sad je u potrazi za dekoraterom, jer želi da sve bude u njenoj omiljenoj roze boji. Čak će imati i roze cveće u kosi. Kaže da će ona biti Barbi, a mladoženja Ken - priča Stanijina prijateljica.

Bonus video:

00:30

Stanija Dobrojević

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.