STANIJA JE PRAVA BOMBA, A TEK BRATA DA JOJ VIDITE: Telo u mišićima, nijedna mu ne može ODOLETI, a tek čime se bavi
Stanija, Foto: ATA images

macan

STANIJA JE PRAVA BOMBA, A TEK BRATA DA JOJ VIDITE: Telo u mišićima, nijedna mu ne može ODOLETI, a tek čime se bavi

Stanijin brat ne voli javno da se eksponira

Objavljeno: 10:10h

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević stekla je veliku popularnost u rijaliti formatima, a zbog svoje savršeno izvajane figure bila je jedna od najpoželjnijh dama iz sveta šoubiza.

I dok ona vodi javni život, njena porodica to gotovo uopšte ne voli i retko se pojavljuju u javnosti, tako je malo ko imao priliku da vidi kako izgleda njen brat Sani.

On, za razliku od svoje sestre, ne voli javno eksponiranje i izabrao je potpuno drugačiji način života. Posvetio se porodici i veterini, a otvorio je privatnu kliniku u gradu u kome živi - Rumu. Sani je po profesiji doktor veterine.

Za razliku od svoje sestre, ne voli javno eksponiranje i izabrao je potpuno drugačiji način života
Za razliku od svoje sestre, ne voli javno eksponiranje i izabrao je potpuno drugačiji način životafoto: prentscreen/instagram/sanidobrojevic

Da ne zapostavlja svoj izgled, govori i to što Sani redovno ide u teretanu, a da je u dobroj formi, neretko pokazuje na Instagramu.

1 / 3 Foto: prentscreen/instagram/sanidobrojevic

Inače, Dobrojevićeva je trenutno u svom rodnom zavičaju gde provodi vreme sa porodicom, a prema poslednjim objavama, okupili su se na tradicionalno spuštanje papirnih čamčića. Nedavno se i verila, a kako je priznala, zaljubljena je do ušiju u novog izabranika.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.