CELA SRBIJA DANAS PLAČE ZBOG GESTA NATAŠE BEKVALAC: Pevačica uradila VELIKU stvar, BRAVO!
Nataša Bekvalac, Foto: ATA images

humanitarac

CELA SRBIJA DANAS PLAČE ZBOG GESTA NATAŠE BEKVALAC: Pevačica uradila VELIKU stvar, BRAVO!

Svi su oduševljeni ovim postupkom

Objavljeno: 23:19h

Nataša Bekvalac pokazala je da ima veliko srce, a gestom je oduševila sve.

Naime, sa starijom ćerkom je odlučila da poseti azil životinja, a pre dolaska napunila je kese sa hranom za pse.

Ona je na Instagramu sa pratiocima podelila kako je provela dan uz emotivne reči kojima je mnoge ganula i apelovala da svako pomogne kad god je u prilici.

"Ne, nismo svi isti. Nisu svi isti. Na ljude mislim...A psi... Svi psi su isti. Vole bezuslovno, liznu te i poljube, iz ruke ti jedu iako ih je ta ista ruka povredila, zlostavljala, zapustila ili napustila. Upoznala sam juče najboljeg dečka na svetu. Zove se Nikola. Proveli smo zajedno čitav dan. Moja ćerka, njegova sestra, on i ja...i više od sto pasa od kojih svaki ima svoju priču. Tužnu. Jako tužnu. U pitanju su psi koji su teško zlostavljani, traumirani, zapušteni i ne želim da vam ispričam ni jednu, jer sam ih juče čula sve. Jedino što sam shvatila je da zlo nikada ne može pobediti dobrotu i ljubav, jer ako nije dobro, nije kraj. Hvala ti što si takav, drugačiji od svih nas, bolji i plemenitiji... Od juče moj si drugar, pa... Družimo se, dragi Nikola, Majo, Srce, Luna i ostala pseća bando", piše ispod njene objave.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

03:05

DA SLUŠAM NJENO MIŠLJENJE, HODALA BIH KAO ČASNA SESTRA Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Otvorila dušu pred kamerom Kurira

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.