TRUDNA LUNA ĐOGANI JAVNO TRAŽI POMOĆ OD FANOVA: Situacija je URGENTNA
Luna Đogani, Foto: Printscreen/tviter/lunadjifanpage

hitno

TRUDNA LUNA ĐOGANI JAVNO TRAŽI POMOĆ OD FANOVA: Situacija je URGENTNA

“Molim vas ako neko zna gde ima insulin za pse, javite mi”

Objavljeno: 17:23h

Luna Đogani čeka drugo dete sa svojim izabranikom Markom Miljkovićem, i svakodnevno uživa u trudnoći, međutim, sada je veoma zabrinuta, pa je zamolila svoje fanove za pomoć.

Naime, Luna je na Instagram storiju podelila apel u kojem je zamolila da joj pratioci pomognu da nađe lek za svog psa, kojem je pogoršano zdravlje.

- Da li neko zna ko se razume, gde možda u Srbiji možemo naći insulin za pse, tačnije Caninsulin? Rečeno je da se insulin za pse više ne proizvodi kod nas... . Hitno nam treba za našu Loli. Ili ako znate da ima negde kod vas preko. Hvala - napisala je Luna.

Hitno se obratila fanovima
Hitno se obratila fanovimafoto: Instagram printscreen/luna_djogani

Inače, Lunin pas je već bio u lošem stanju i tada mu je opala dlaka.

- Svi koji dobro vide i gledaju, prate mene i moj profil vide koliko ja ovog psa volim, čuvam i pazim! Ona je najvoljeniji pas. Trenutno ima taj problem, ali ona se leči i imaće opet dlaku kao nekad. Kada bi se svi ponašali prema ljudima i živim bićima, uličnim psima kao ja prema Loli, ovaj svet bi bio mnogo bolji. Umesto što pišete onakve laži, bolje idite pomozite nekom detetu, ili nahranite neko kuče na ulici. Pozdrav - poručila je Luna tada na Instagramu.

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.