OVO JE MUŽ VESNE TRIVALIĆ ZBOG KOJEG JE NAPUSTILA SRBIJU: Nikada ih niste videli ZAJEDNO u JAVNOSTI, ovako IZGLEDA
Vesna Trivalić, Foto: Dragana Udovičić

da li ste znali?

OVO JE MUŽ VESNE TRIVALIĆ ZBOG KOJEG JE NAPUSTILA SRBIJU: Nikada ih niste videli ZAJEDNO u JAVNOSTI, ovako IZGLEDA

Muž Vesne Trivalić ima vrlo poželjno zanimanje, a zbog njega je glumica napustila život u Srbiji.

Objavljeno:

Vesna Trivalić, mnogima omiljena glumica sa naših prostora, već duže vreme ne živi u Srbiji, već se potpuno posvetila porodici.

Vesna neretko posećuje svoju domovinu, ali njeno mesto boravka dugo je bio Dubai gde je godinama živela sa suprugom Nenadom Pandurevićem, koji je po profesiji plastični hirurg.

Vesna i Nenad venčali su se 2006. godine, a kruna njihove ljubavi je sin Nikola, koji je danas student književnosti i veoma je uspešan.

Ko je muž Vesne Trivalić?
Ko je muž Vesne Trivalić?foto: Damir Dervišagić

- Važne su moje mlade kolege, a ne ja. Možete da napišete da se vraćam u julu posle 17 godina života u Dubaiju u Srbiju. Sin će na jesen upisati fakultet. Išle su mu dobro fizika i matematika, ali će na književnost - rekla je Trivalićeva nedavno za "Kurir".

O njihovom odnosu ne zna se mnogo, s obzirom da glumica privatan život drži dalje od očiju medija, a sa suprugom se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

- Važno mi je da su mi uvek tu muž i dete, da vodim računa o njima, da ih volim, a vole i oni mene - rekla je Vesna jednom prilikom.

Nenad je veoma cenjen u svojoj delatnosti, bavi se estetskom hirurgijom, ali Trivalićeva je i pored toga zadržala svoj prirodni izgled.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.