MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Otkrila da je TUŽILA Nenada, pa spomenula i Ivana, evo šta se DEŠAVA
Marija Kulić i Nenad Macanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Otkrila da je TUŽILA Nenada, pa spomenula i Ivana, evo šta se DEŠAVA

Marija nam je otkrila da nije gledala emisiju "Narod pita", ali i da je spremila tužbe protiv svakoga ko udari na njenu porodicu

Objavljeno: 17:20h

Bivša rijaliti učesnica i majka Miljane Kulić, Marija Kulić oglasila se za Espreso nakon što je Nenad Macanović Bebica izneo razne optužbe na račun nje i njene porodica.

Naime, Marija nam je otkrila da nije gledala emisiju "Narod pita", ali i da je spremila tužbe protiv svakoga ko udari na njenu porodicu.

- Ne gledam Pink televiziju i ne verujem raznim portalima, pa zbog toga i ne čitam. Svako u ovoj državi može da piše i priča šta god hoce. Ljudi koji nemaju ništa na svoje ime, ne odgovaraju pred sudom jer sud nema nacina kako bi ih kaznio, tako da reagujem samo kada slušam laži i klevete na svoj račun i račun svoje porodice tako što pustim tužbu. Mene mediji ne zanimaju i ne prepucavam se preko njih, samo sudski, kako bi taj neko odgovarao za ono što iznosi ili dokazao. Previše sam ja zauzeta obavezama i shodno tome nemam vremena za budalaštine - rekla je Marija.

Marija Kulić o Nenadu Macanoviću
Marija Kulić o Nenadu Macanovićufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija nam je takođe otkrila i nepoznate detalje o Nenadu koje do sada javnost nije znala.

Marija Kulić tužila Bebicu
Marija Kulić tužila Bebicufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Čovek nema adresu stanovanja. Bio je prijavljen na adresu moje prve komšinice dok je bio kod nas, da bi mogao da izvadi pasoš. Istog dana kada je otišao, žena ga je odjavila da joj ne bi slučajno napravio neki problem. Na svoje ime nema ništa za sada, a ako bude imao, kazniće se tako, kao svi. Kada će to biti, ko zna. Tužbe idu, naravno za sve za šta ja imam dokaze, a to je ugovor kod advokata kojim je obavezan da vrati pozajmljeni novac i snimljene klevete. Zato je pustio m*da jer zna da ne može biti novčano kažnjen. Može da jede go*na neprestano. Za prepucavanje preko medija nemam vremena, niti šta od toga, mislim, nemam koristi - rekla nam je Marija.

Marija Kulić o Ivanu Marinkoviću
Marija Kulić o Ivanu Marinkovićufoto: Nemanja Nikolić

Mariju smo upitali i da li je Ivan Marinković pokušao da stupi u kontakt sa njom nakon svih izgovorenih reči za nju i njenu porodicu u emisiji "Narod pita" kao i da li će unuku Željku dopustiti kontakt sa njim nakon svih izgovorenih reči.

Marija ističe da će Željko odlučiti da li će imati kontakt sa Ivanom kada bude punoletan
Marija ističe da će Željko odlučiti da li će imati kontakt sa Ivanom kada bude punoletanfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ne, nije se javio, niti očekujem posle onako izgovorenih gadosti. Nama se smučio, posle toga, za sva vremena. I u ovom slučaju ce biti kada Željko odraste da sam odluči da li ce imati kontakt sa njim. Da je sada veliki dečak, pa samim tim i razuman i da čuje kako neko vređa nekog koga Željko najviše voli, sigurno ne bi, pa ne bih ni ja. Znači, odlučice sve sam kada bude bio punoletan. Posle one emisije nije zaslužio da više bilo ko od nas posreduje u njihovom kontaktu. Loš je čovek, nažalost, prićam o ocu svog unuka, ali je tako. Kvalitetan čovek bi poštovao nekog ko život svoj daje za to dete, žrtvuje se i slično. Ja dete čuvam sa velikom ljubavlju, sa mnogo posvećenog vremena, pažnje, maženja, igranja, strpljenja i sa velikom odgovornošcu - rekla je Marija za Espreso i dodala:

Marija Kulić ne želi da da Ivanu još jednu šansu
Marija Kulić ne želi da da Ivanu još jednu šansufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mi smo dali drugu šansu, ali je i drugi put bilo uzalud. I to smo radili zbog deteta, ali više ne, psovanje, vređanje i prelaženje preko istih se neće dogoditi, pa i da neko dubi na glavi. On ne voli obaveze i odgovornost roditeljsku, pa je brže bolje i želeo da prestane sa obavezama šaljuci poruke uvredljivog sadržaja jer je znao da će se tako i prekinuti kontakt. Vidite da kada odgovara priča moja svadba, moja žena, moja beka, naša mesečnica, a deca ga ne zanimaju. Sam je rekao da ima svoj život u kom deca nisu prisutna - završila je Marija za Espreso.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.