ON JE SIN NEBOJŠE GLOGOVCA: Krenuo očevim stopama, JAKO LIČI NA POKOJNOG OCA
Nebojša Glogovac, Foto: Dragan Kadić

niste znali

ON JE SIN NEBOJŠE GLOGOVCA: Krenuo očevim stopama, JAKO LIČI NA POKOJNOG OCA

Sin Nebojše Glogovca krenuo je tatinim stopama

Objavljeno:

Nebojša Glogovac sinove Gavrila i Miloša nikada nije isticao u javnosti, niti se sa njima slikao za medije. Mlađi naslednik Miloš primljen je prošle godine na katedru za filmsku i televizijsku režiju Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Nebojša je u drugom braku dobio i ćerku Sunčicu, koja raste u preslatku devojčicu.

Nebojša je Gavrila i Miloša dobio u braku sa slikarkom Minom Glogovac, sa kojom se, nakon godina zajedničkog života, razveo. Mina i Nebojša venčali su se 1996. godine, a venčani kum bio im je Vojin Ćetković.

Iako Glogovac nije hteo da ga izlaže javnosti, Miloš je doneo odluku da sa svega 15 godina postane voditelj jedne domaće emisije, pošto je iskazivao veliki talenat za kuvanje.

- Krenulo je tako što je moj brat pravio banana hleb, a ja sam hteo da pomognem, da radim zanimljive stvari. Vremenom sam krenuo da uvežbavam i shvatio da to nije jedini recept - rekao je Miloš tom prilikom.

Sin Nebojše Glogovca, Miloš
Sin Nebojše Glogovca, Milošfoto: Printscreen Prva tv

Kako je tada istakao, imao je punu podršku porodice, mama i tata bili su izuzetno ponosni na njega, a otkrio je i da je Nebojša voleo da kuva. Otac mu je često bio gost u emisiji, gde mu je Miloš pripremao obroke u kojima je naš glumac uživao.

- Tata je presrećan. On takođe voli da kuva, a u njegovom načinu kuvanja vrlo volim to što eksperimentiše i ne plaši se da potencijalno napravi grešku. Mislim da sam i ja pokupio malo njegovog talenta, jer mi se veoma sviđa gluma i često u šale dodajem neke imitacije i glumu. Možda i ja jednog dana odlučim da se bavim glumom - ispričao je tada glumčev mlađi sin, koji se godinama kasnije ipak opredelio za režiju.

Miloš Glogovac sa pokojnim ocem
Miloš Glogovac sa pokojnim ocemfoto: Printscreen Prva tv

Jasno se vidi da su imali sjajan odnos pun ljubavi i poštovanja, a ta uspomena delom je ovekovečena i na kamerama.

Bonus video:

01:02

JDP dodela nagrade Nebojša Glogovac

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.