EVO GDE ŽIVI ANA NIKOLIĆ! OTVORILA VRATA PRESKUPOG DOMA: Od poda do plafona sve LUKSUZNO
Ana Nikolić, Foto: Instagram printscreen/ananikolicofficial

moderno

EVO GDE ŽIVI ANA NIKOLIĆ! OTVORILA VRATA PRESKUPOG DOMA: Od poda do plafona sve LUKSUZNO

Zavirite u kuću Ane Nikolić

Objavljeno: 08:38h

Pevačica Ana Nikolić zajedno sa ćerkom Tarom živi u prostranom i luksuznom stanu na jednoj od najtraženijih lokacija u Beogradu. U domu poznate pevačice dominiraju svetli tonivi: bela, roze i krem boja...

Ana je u dnevnom boravku želela da ima kamin, te je svoju želju i ostvarila. Još nije poznato da li je pevačici neko pomagao oko enterijera ili je ona sama bila zadužena za sve. Sa obe strane smeštene su ugradne police, na kojima su svoje mesto našle brojne knjige, ali i zanimljivi ukrasni detalji.

Duž garderobera postavljenog u hodniku ugrađeno je ogromno ogledalo na kom se Ana najčešće slika za svoj Instagram profil.

Ana još nijednoj medijskoj ekipi nije otvorila vrata svog doma, ali se na njenom Instagramu nazire kako izgleda njen raskošni dom u kom je nekada živeo i njen sada već bivši suprug Stefan Đurić Rasta.

Ceo stan je pravila baš po svom ukusu, a jedan od najlepših kutaka definitivno je soba njene ćerke Tare, za koju je majka osmislila pravu malu bajku. Na plafonu je oslikano nebo, a cela soba u roze tonovima podseća na sobu princeze. A obzirom da je Tara sada porasla, pretpostavlja se da je pevačica krevetac zamenila nekim većim krevetom za decu.

Njena nekretnina se procenjuje na 500.000 evra.

Da podsetimo, pevač Stefan Đurić Rasta i njegova bivša partnerka Ana Nikolić pre neki dan proslavili su 6. rođendan ćerkice Tare.

Za ovu priliku, popularni par je zakupio vilu u Beogradu, a dekoracije je po svemu sudeći iz Tarinog omiljenog crtanog filma "Pokemoni". Preovladavaju žute boje, a da nisu žalili ni dinara, svedoči i to što su poručili frižider pun sladoleda kako bi se gosti rashladili po ovom vrelom danu.

Interesantno je i to što je Rasta za rođendan promenio i frizuru, tačnije, skinuo je dredov i ošišao se.

Bonus video:

02:08

ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.