KARLEUŠA JE BACILA OKO NA OVOG MACANA, A ON ISPRIČAO ŠTA JE BILO MEĐU NJIMA: Svi čekaju Duškovu reakciju FOTO
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

isplivALO

KARLEUŠA JE BACILA OKO NA OVOG MACANA, A ON ISPRIČAO ŠTA JE BILO MEĐU NJIMA: Svi čekaju Duškovu reakciju FOTO

Pevač o iskustvu iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Objavljeno:

Oliver Mijanović, sin pevačice Nele Bijanić, nakon više od decenije bavljenja tenisom odlučio je da započne muzičku karijeru, te se 2019. godine prijavio za „Zvezde Granda“.

U takmičenju mu je mentorka bila Viki Miljković, a u tom sezoni među žirijem bila je i Jelena Karleuša.

Karleuša je ostavila veliki trag u pomenutom takmičenju, a pored stajlinga koji je uvek izazivao pažnju i oštrih komentara koje je upućivala kandidatima, ona je često znala da napravi šou program o kom se pričalo i pisalo.

Pogledajte kako izgleda Oliver Mijanović
Pogledajte kako izgleda Oliver Mijanovićfoto: Print Screen Youtube/Grand Parada

Oliver je u razgovoru ispričao po čemu će pamtiti takmičenje, ali i kako je izgleda prvi mentorski čas kod Viki Miljković.

„Bilo je nas 20 takmičara i svakome se posvetila ponaosobom, to je veliki plus za nas, čuo sam da se ona najviše posvećuje kandidatima, kao i Taške. Ja donesem neki spisak pesama i onda zajedno biramo šta ću pevati u takmičenju. Savet koji mi je dala jeste da kada se stane na scenu tada staje sve, ceo svet je moj“, rekao je Oliver i otkrio da li pamti komentare Jelene Karleuše?

„Što se mene tiče, bacila je fokus na moj izgled, u više navrata mi je govorila da ličim na Italijana“, rekao je on, a onda ispričao koliko veliku ulogu igra fizički izgled u njegovom poslu.

Bonus video:

00:55

JK OPLELA PO CECI I VOJAŽU: Jel NANOGICA srećna što joj peva pare, droga ili što je dala ALIBI kumovima koji su mu ranili oca

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.