UDALA SE ZA 30 GODINA STARIJEG ESTRADNOG MOĆNIKA POSLE 15 DANA VEZE: Sada je jasno na ŠTA je PAO, CRNKA GRMI (FOTO)
Zorana Simeunović, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Bomba!

UDALA SE ZA 30 GODINA STARIJEG ESTRADNOG MOĆNIKA POSLE 15 DANA VEZE: Sada je jasno na ŠTA je PAO, CRNKA GRMI (FOTO)

Zorana je i ovoga puta zablistala na događaju

Objavljeno: 08:27h

Atraktivna crnka se nedavno pojavila na jednom događaju i zasenila sve svojim izgledom. Duga haljina sa zanimljivim detaljima i lancima odnela je pobedu, a pevačica je svojom linijom mnoge dovela do ludila.

Ona je za ovu priliku izabrala i jednostavne sandale, kao i crnu torbicu sa zlatnim detaljima, kakva je i njena haljina.

Inače, ono što je zanimljivo u vezi ove pevačice je da je udata za estradnog moćnika koji je napravio neke od najvećih hitova na našoj estradi.

Zorana Simeunović
Zorana Simeunovićfoto: M.M./ATAImages

Svi su brujali kada je čuveni kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović, koji je već decenijama jedan od najvećih hitmejkera na estradi, pre nekoliko godina oženio se mladom pevačicom Zoranom, koja od tada ponosno nosi njegovo prezime.

Par koji je, uprkos razlici od 30 godina, veoma skladan i složan, a često se pojavljuju zajedno na nekim događajima, međutim, ovoga puta Zorana je sama došla.

Ono što je zanimljivo u vezi ovog para, pored razlike u godinama je i to šro su se uzeli nakon 15 dana.

1 / 7 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

- Smatram da ljudi kada nađu srodnu dušu da godine bitne, ne postoji kriza, među nama je veliko poštovanje i ljubav. Stevan je i dan danas zavodnik na estradi, sreća pa ja nisam ljubomorna žena, nego sam sigurna i stabilna. On je slušao moj glas, nije gledao moje telo, zaprosio me je i ja sam se udala. To sve se sve desilo u roku od 15 dana. S obzirom da sam ja odrasla bez roditelja i negde mi je nedostajala očinska ljubav, u Stevi sam negde videla tatu, majku, brata, prijatelja, psihologa... sve što jedna žena može da nađe u muškarcu ja sam u njenu pronašla - rekla je Zorana za Informer jednom prilikom.

Bonus video:

00:18

NAJVIŠE MI SE SVIĐA JER JE MUŽEVAN! Zorana Pavić o najzgodnijem srpskom glumcu: Pogledajte njegovu reakciju kada je čuo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.