MUŽ NAŠE PEVAČICE JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO, A SADA SE I ONA OGLASILA: Ništa nije SLUTILO na TRAGEDIJU, a ovo su...
Foto: Printscreen Instagram/natasamaza

potresno

MUŽ NAŠE PEVAČICE JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO, A SADA SE I ONA OGLASILA: Ništa nije SLUTILO na TRAGEDIJU, a ovo su...

Iako je Hitna pomoć odmah reagovala, smrt je odmah ustanovljena jer Maksimović nije davao znake života.

Objavljeno: 07:22h

Suprug pevačice Nataše Maze, Esad Maksimović (39), izvršio je samoubistvo skočivši sa trećeg sprata na glavu i tako na mestu ostao mrtav.

Ovim povodom Maza se oglasila za medije, te je tom prilikom tragične vesti, te otkrila detalje stravične situaciju, kao i poslednje reči.

- Slomljena sam od bola! Zavijena u crno svaki dan sam kod njega na bežanijskom groblju. Ništa nije slutilo na tragediju, ne mogu da se pomirim sa činjenicom da ga više nema... Čuli smo se u 18 časova, rekao je da će se javiti pre nego što legne. U 18:10 je skočio kroz prozor. Znam da me čeka i to mi je jedina uteha - navodi Nataša, te dodaje da je imala idiličan brak sa svojim partnerom:

- Naš odnos je bio savršen, bili smo 12 godina u braku, uskoro bi nam bila 13. godišnjica. Imali smo mnoge planove, a nismo uspeli da ih ostvarimo. Sećam se poslednjih reči koje mi je rekao, nikad ih neću zaboraviti... Rekao je: "Ljubavi, volim te puno, pa i više od toga..." I prekinuo vezu. Tad sam poslednji put čula glas svog supruga - zaključuje pevačica kroz suze za medije.

Podsećanja radi, muž Nataše Maze, sa kojim je u braku od 2010. godine, skočio je sa trećeg sprata pravo na glavu. Iako je Hitna pomoć odmah reagovala, smrt je odmah ustanovljena jer Maksimović nije davao znake života.

Kako su saznali mediji, Nataša je svog supruga sahranila 7. jula i svaki dan obilazi njegov grob na novobežanijskom groblju, donosi mu sve što je voleo da jede i pije i neretko ostane satima kako bi s njim pričala.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.