KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE! Sandra Afrika brutalno napadnuta na benzinskoj pumpi! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

stravično

KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE! Sandra Afrika brutalno napadnuta na benzinskoj pumpi! (FOTO)

Neki lik je primetio da je sama i idealno mu je bilo to što se sklonila u mrak i što je čačkala telefon, pa je rešio da je napadne i opljačka - započinje priču izvor blizak pevačici
Objavljeno:

Atraktivna pevačica Sandra Afrika ovih dana ima mnogo razloga za slavlje – već je objavila nekoliko novih pesama koje su postigle veliki uspeh, čeka je objavljivanje prvog studijskog albuma "Kopija" u izdanju City Records-a, a juče je napunila i 29 godina. Ipak, niz lepih stvari, kao po nekom nepisanom pravilu, morala je da prekine jedna loša.

Kako smo uspeli da saznamo, Afrika je sinoć posle nastupa u Trsteniku do ranih jutarnjih časova slavila svoj rođendan sa prijateljima, a kada se vraćala kući svratila je do jedne benzinske pumpe, gde ju je sačekalo neprijatno iznenađenje.

foto: Printskrin: Instagram/sandra_afrika88

- Svratila je da sipa gorivo i pokupuje neke sitnice, bilo je oko 4-5 ujutru. Vratila se u auto i, pre nego što je krenula kući, dopisivala se kratko sa drugaricom, zbog čega je pomerila auto u stranu. Neki lik je primetio da je sama i idealno mu je bilo to što se sklonila u mrak i što je čačkala telefon, pa je rešio da je napadne i opljačka – započinje priču naš izvor i nastavlja:

- Taj dečko je primetio da je Sandra ostavila novčanik na suvozačevo mesto, pa se prišunjao automobilu dok je ona kuckala poruke i i brzinom munje otvorio vrata koja nisu bila zaključana. Dok se Sandra opasuljila, on je već pokupio novčanik i pobegao! Ali ne lezi vraže! Visprena Afrika dala se u potragu za njim , pa je bez razmišljanja iskočila iz auta i potračala za pljačkašem. Nakon samo nekoliko metara Sandra ga je sustigla i onda je nastao lom! Bacila se poput pume na njega i počela da vrišti i grebe ga, međutim, napadač joj nije ostao dužan. Nekoliko puta ju je krvnički udario , pa je pevačici šiknula krv iz nosa – rekla je Sandrina drugarica koja je želela da ostane anonimna, a mi smo pozvali pevačicu kako bismo proverili šta se sinoć, zapravo, desilo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.