EVO KAKO SE ZLATA PETROVIĆ PONAŠA PREMA BUDUĆOJ SNAJI: Isplivali SVI detalji, jedna stvar nikome NIJE jasna (FOTO)
Zlata Petrović, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

porodično!

EVO KAKO SE ZLATA PETROVIĆ PONAŠA PREMA BUDUĆOJ SNAJI: Isplivali SVI detalji, jedna stvar nikome NIJE jasna (FOTO)

Sin Zlate Petrović uživa sa svojom izabranicom

Objavljeno:

Sin Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Isidorom koju je putem društvenih mreža javnosti predstavio.

Zaljubljeniji nego ikad, Jovan često svoje pratioce obraduje objavama na kojima je vidno da se par gotovo i ne odvaja, a trenutno oni uživaju na luksuznom letovanju u Španiji odakle se takođe gotovo svakodnevno oglašavaju.

Snajka Zlate Petrović veoma brzo pobrala je simpatije korisnika društvenih mreža, te su na račun njenog izgleda komplimenti postali neizbežni, a budući da je ušla u veoma poznatu i javnosti interesantnu porodicu, mnogi su se zapitali kako ju je prihvatila pevačica.

Kod Zlate, porodično
Kod Zlate, porodičnofoto: Printscreen Instagram/pejic jovan

Budući da je mlađi sin Zlate Petrović nakon kraha braka roditelja ostao da živi sa majkom, ne sumnjamo da se sa njom savetovao i oko ljubavnog života, pa ne čudi činjenica što se folk diva sa izabranicom svog sina veoma lepo slaže.

Kako stvari stoje među njihova četiri zida uverili smo se nedavno kada je Zlata proslavila rođendan, a pored naslednika koji joj je prvi čestitao divan dan i priredio predivno iznenađenje, tu je bila i Isidora da joj poželi najlepše želje.

1 / 3 Foto: printscreeen/instagram/pejic_jovan

Nakon toga u više navrata osvanule su zajedničke fotografije koje otkrivaju pravu porodičnu idilu, a da je Zlata i te kako zadovoljna izborom svog sina najbolje govori osmeh koji joj ne silazi sa lica.

Bonus video:

00:36

NEKAD SAM ZA LUDNICU, A NEKAD ZA BOLNICU! Zlata Petrović otvoreno priznala kako se trenutno oseća i šta je GLAVNI UZROK

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.