TANJA SAVIĆ JAVNO IZNELA O ČEMU JE PRIČALA SA MILANOM STANKOVIĆEM: Jednog ČOVEKA posebno je ISTAKLA
Tanja Svić, Foto: Dragan Kadić

iskrena

TANJA SAVIĆ JAVNO IZNELA O ČEMU JE PRIČALA SA MILANOM STANKOVIĆEM: Jednog ČOVEKA posebno je ISTAKLA

Govorila je o mnogim temama

Objavljeno: 20:24h

Pevačica Tanja Savić nikada nije javno govorila o svojoj zaradi i bogatstvu, a ovom prilikom je otkrila njene navike i svakodnevnicu, kao i kako izgleda njen dom, te naglasila da se njen život ne razlikuje od života bilo koje druge žene.

Ona se na početku razgovora osvrnula na svoju porodicu, svoje sinove koji su već porasli i ušli u pubertet.

- Sve je dobro. Rastu, dobri su. Kreće period gde postaju tinejdžeri, ne znam šta me čeka, ali s ljubavlju se sve može postići - istakla je Tanja za "Telegraf".

Iako je nekoliko godina bila predana porodici, te zapostavila muzičku karijeru, Tanja je i danas jednako popularna i voljena među publikom, a kako kaže, to je jer njeni fanovi prepoznaju iskrenost u njoj.

- Da, ljudi prepoznaju moju iskrenost. Ja sam obična žena od krvi i mesa koja ima emocije, koja pati, srećna je i tužna. Zašto bih glumila nešto što nisam? Ne živim drugačije od drugih ljudi. Takođe pijem vodu, jedem hranu, volim ćevape... Lupam sad, nabrajam! (smeh) Volim salate, da popijem koka-kolu... Nekad pazim zbog prirode posla da se ne ugojim. Nemam ništa od dijamanata po kući, lustere i to... Sve mi je normalno. Skromno živim - priznala je pevačica.

Na pitanje da li se u skorije vreme čula sa Slavicom Ćukteraš, Tanja kaže:

- Moram prvo to da čujem od nje... Nismo se čule. Žao mi je šta god da se desi oko nje, jer ona je moja generacija, iz našeg gnezda "Zvezda Granda". Mi smo bili prvi u tome i vezuje me emocija za nju, ma šta god mediji pričali i bilo ko rekao, ja kad se njeno ime spomene osećam emociju. Bilo bi mi sutra žao, ako bi joj nešto trebalo naravno da bih joj izašla u susret kao prijatelju. Znaš kroz šta sam ja prošla...

Tanja je prokomentarisala i odnos sa Milanom Stankovićem o kojem se neprestano priča, iako se povukao iz javnosti.

- Nije baš blizak, jednom smo popričali u Cirihu, čini mi se. Sedeli smo na nekom stepeništu i ušli smo u neku filozofiju našu i mogu ti reći da smo slični. Emotivci, umetnici, kapiramo se vrlo dobro. Neko kad bi seo pored nas i čuo, rekao bi: "Bože, o čemu ovi pričaju" - rekla je Tanja, pa prokomentarisala navode da je Saša Popović u njih previše verovao na početku karijere:

- To mi laska. Popović ne bi bio mag u svom poslu, da nije imao taj osećaj od koga može da napravi zvezdu. Znao je u koga ulaže novac i u koga veruje, znao je šta radi.

Bonus video:

00:12

Tanja Savić gazi po parama: Šuške pljušte na njenom nastupu!

(Espreso/Telegraf/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.