POSLE TOLIKO GODINA OTKRIO PRAVU ISTINU! Njegovo mišljene o Slavici Ćukteraš i Tanji Savić će se PREPPRIČAVATI
Nemanja Nikolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svaka čast!

POSLE TOLIKO GODINA OTKRIO PRAVU ISTINU! Njegovo mišljene o Slavici Ćukteraš i Tanji Savić će se PREPPRIČAVATI

Nemanja Nikolić progovorio je o koleginicama

Objavljeno:

Za razliku od njegovih kolega koji tokom letnje sezone nastupaju i rade punom parom, Nemanja Nikolić odlučio je da odmori u Crnoj Gori. On je otvorio dušu o sećanjima u vezi sa „Zvezdama Granda", koja ga vežu za primorje.

- Svake godine dolazim ovde kod mog velikog prijatelja u Kumboru i ovo ovde je raj. Pronašao sam svoje utočište na moru, ovde ću biti 10 dana sa porodicom i onda se vraćam na posao.

Šta si na moru najviše tata, pevač, ribolovac ili suprug?

- Sve. I spasilac i tata i mama, da se ne naljuti supruga i ribolovac. Uhvatim krivinu kada zahladi i odmaram svoj mozak.

Voli Crnu Goru
Voli Crnu Gorufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kao strastveni ribolovac, koliko se razlikuje pecanje na moru i na reci?

- Peca se na udici i u moru i u reci, ali na moru je riba drugačija. Moram da priznam da sam neiskusan što se tiče pecanja na moru, veći je izazov.

Da li je za tebe odomor u Crnoj Gori pravi odmor?

- Ja volim Crnu Goru, imam puno prijatelja, počeli smo odatle da se bavimo muzikom, prva turneja je bila ovde, iz Budve smo krenuli 2005. godine i tako je sve počelo.

Kada se kaže letnja turneja i prva postava „Zvezda Granda", šta ti prvo padne na pamet?

- Bilo nam je lepo, bilo nam je divno. Najlepši period mog života, a nadam se i njihovog. Drugačije je vreme bilo, lakše, lepše i srećnije se živelo, ima gomila anegdota. Ima dosta kritika na moj izgled, ali ja ne mogu da izgledam kao pre 20 godina, ali ovo sam ja, nažalost starimo.

Nemanja Nikolić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Da li ti smetaju ti komentari?

- Ne smetaju mi, ali ja ne mogu da ih razumem. Ja im čak odgovaram sa smajlićima, ali neka pogledaju sebe od pre 20 godina i možda će videti o čemu se radi. Mislim da je problem zato što se bavim javnim poslom.

Koliko se razlikuju „Zvezde Granda" danas i nekada?

- Mi smo imali tada tu neku ozbiljnu priču, možda zato što smo bili prvi i ceo taj projekat je bio jako uspešan. Imali smo svetsku turneju od Amerike do Australije, proživeli smo svašta, bilo je fenomenalno i to je period koji se neće vratiti.

On je otvorio dušu o sećanjima u vezi sa „Zvezdama Granda'
On je otvorio dušu o sećanjima u vezi sa „Zvezdama Granda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Je l' se dešavalo da imate po nekoliko nastupa zaredom u različitim državama, kako ste to podnosili?

- Dešavalo se da smo danas u Budvi, sutra u Gračanici, prekosutra na Ohridu i tako... Odemo u Bijeljinu, kaže Tanja: „Dobro veče Brčko", nismo znali ni gde smo ni šta smo, ali to je bilo lepo. Desilo se to da smo bili u Gelzenkirhenu, da smo stigli u 4,5 ujutru i Žika Jakšić nam objasni kako je frka za hotel i spavali smo na daskama gde čobani spavaju. Ispod nas krave, bikovi, volovi koje vidimo kroz daske, miris sačuvaj Bože jer nismo imali gde, takva je bila situacija nije bio hotel. Sutradan spavamo u luksuznom hotelu u Vegasu, svako ima svoju sobu, a juče smo bili u štali.

Da li misliš da su današnji pevači svesni toga?

- Mislim da toga više nema. Mi smo bukvalno živeli u kombiju, bilo je tu svega i svačega, mi smo se voleli i svađali, što je sasvim normalno, ali bilo je lepo.

Nemanja Nikolić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sa kim si se ti najviše svađao?

- Sa Slavicom Ćukteraš. Dugo nismo razgovarali, ali onda je njen suprug poželeo da pevam na rođenju njihovog deteta i tada se sve rešilo. Ja nju mnogo volim i draga mi je i danas stavrno sve super, sve sjajno.

Ko je od vas napravio najveću karijeru?

- Sigurno Tanja Savić. Ona ima nešto u sebi, neki faktor x , nju su ljudi oduvek voleli. Njen prvi album, imala je 9 pesama, 9 hitova i dan danas ima hitove, radi sa jakim saradnicima i to je razultat svega toga.

Da li bi voleo da se ponovo okupite i nastupite zajedno?

- Ja o tome pričam već neko vreme. Možda bi trebalo nas šestro da napravimo nešto i obeležimo 20 godina. Svi smo mi ostvareni pevači, manje ili više, imamo svoje hitove i to bi bio pun pogodak da se desi.

Bonus video:

10:36

Nemanja Nikolić otkrio zbog koga je promenio žanr NISAM ZNAO NIJEDNU NARODNU PESMU, SEM NJEGOVIH 11

(Espreso / Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.