SMEH, ZABAVA I ŠOK MOMENTI U EMISIJI "dIVAN SHOW"! Zvezde granda otkrile pravu istinu o odnosima među takmičarima
dIvan show, Foto: Kurir

kurir tv

SMEH, ZABAVA I ŠOK MOMENTI U EMISIJI "dIVAN SHOW"! Zvezde granda otkrile pravu istinu o odnosima među takmičarima

Ne propustite!

Objavljeno:

Novo izdanje emisije „dIvan show“ i ovog vikenda donosi novu dozu zabave, smeha, a u goste kod autora i voditelja Ivana Gajića stižu finalisti prve sezone takmičenja „Zvezde Granda“ Slavica Ćukteraš i Nemanja Nikolić, kao i Nemanja Stevanović, koji se u istom formatu proslavio nekoliko godina kasnije.

Popualrna pevačica je domaćinu otkrila da se njena grupa povukla sa izbora za našeg predstavnika za Evroviziju, jer je Saša Popović saznao da te godine treba da pobedi pevač iz Crne Gore, pa nisu želeli da učestvuju u tim malverzacijama.

Nemanja Nikolić i Slavica su po prvi put progovorili o odnosima koji su vladali tih godina u grupi, tokom turneja i zajedničkog života sa Tanjom Savić, Darkom Filipovićem, Stevanom Anđelkovićem i Banetom Mojićevićem, gde su otkrili da su se masovno svađali i češće se dešavalo da ne pričaju nego da su u dobrim odnosima. Nikolić se prisetio i momenta kada su na turneji morali da spavaju u štali.

00:25

SMEH, ZABAVA I ŠOK MOMENTI U EMISIJI dIVAN SHOW! Zvezde granda otkrile pravu istinu o odnosima među takmičarima

Nemanja Stevanović je ispričao zanimljive momente iz svoje sezone i kako je izgledalo kod njih druženje, nastupi ali je otkrio i neke ne tako lepe momente iz tog perioda. Pevači su se dotakli i svojih najvećih grešaka i promašaja, a u igrici „Koga više volim“ i „Magična kutija“ su čak i šokirali svojim odgovorima.

U jednom momentu Ivanu i gostima u studiju su se priključili novinarka Milica Stanimirović sa Espreso portala, a pošto je jedna od tema bila prerana popularnost, i kako utiče na mlade, Gajić je ugostio i Ljubu Stankovića, pobednika „Pinkovih zvezdica“.

Marija Vitez je u modnom kutku proglasila pogodak i promašaj nedelje, a Maša Kostić je na muke stavila članice grupe „Hurricane“.

Ne propustite "dIvan show" danas u 15 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

„dIvan show“ postao je sinonim za dobru zabavu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.