VODITELJ PINKA MORA NA DVE HIRUŠKE INTERVENCIJE: Evo kakve PROBLEME IMA
Foto: RTV Pink printscreen

ZDRAVLJE

VODITELJ PINKA MORA NA DVE HIRUŠKE INTERVENCIJE: Evo kakve PROBLEME IMA

Biće iza kamera dok ne reši zdravstvene probleme.

Objavljeno: 08:21h

Marko Đedović biće jedan od domaćina sedme sezone rijalitija "Zadruga", koja je nazvana "Elita". Njegov posao biće da intervjuiše učesnike, ali biće i iza kamera dok ne reši zdravstvene probleme i bude spreman za slikanje.

- Pripremam se, ali i rešavam zapuštene zdravstvene probleme koje imam. Čekaju me dve hirurške intervencije početkom avgusta, tako da ću da zasijam u punom svetlu pred kamerama kad počne ovo naše čudo od projekta, ali zaista čudo, jer tako nešto nikada do sada nije viđeno, rekao bih slobodno, na svetu. Tad ću biti spreman da posećujem i intervjuišem učesnike na najbolji mogući način. Zato sam sad iza kamera jer rešavam zdravstvene probleme sa disanjem i stomakom - rekao je voditelj pa progovorio za Kurir o novim takmičarima Zadruge 7:

 Njegov posao biće da intervjuiše učesnike
Njegov posao biće da intervjuiše učesnikefoto: Espreso

- Donekle sam upućen, ali je i rano da vidim konačni spisak jer još uvek traje formiranje istog. Sve što mogu da vam kažem jeste da će te večeri kad bude početak "Zadruge Elita", biti takvih šokova za gledaoce da jedva čekam da se ta noć završi i da dođem kući i pogledam mreže i pročitam portale.

Inače, Marko je za Espreso otkrio koga bi on želeo da vidi u rijalitiju ovoga puta.

- Zoricu Brunclik bih voleo da vidim. Nije napadna u svađama, pametna je, zna da izgovori ono što misli. Nema tu psovki, a sve u metu. Voleo bih i Dejana Dragojevića, ali i Davida. Oni su duhoviti i ekstremno inteligentni - otkrio je Marko za naš portal.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.