NATAŠIN ČETVRTI BRAK MOŽE BITI SAMO SA ĐOKOVIĆEM! Voditelj Pinka progovorio za Espreso: O ovim temama SVI ĆUTE
Nataša i Đoković, Foto: EPA/Tolga Akmen, Damir Dervišagić

INTERVJU

NATAŠIN ČETVRTI BRAK MOŽE BITI SAMO SA ĐOKOVIĆEM! Voditelj Pinka progovorio za Espreso: O ovim temama SVI ĆUTE

Ekskluzivni intervju voditelja Pinka ostavlja bez daha, progovorio o temama o kojima mnogi ćute.

Objavljeno: 13:02h
Milica Stanimirović

Marko Đedović osvojio je vaša srca, prvo kao rijaliti učesnik, a onda i kao voditelj Pinka i rijaliti formata Zadruga.

Poznat je po tome da nema dlaku na jeziku, otvoreno govori o mnogim temama i zbog toga je dolazio u sukob sa mnogim poznatim ličnostima.

Za Espreso portal je prečešljao aktuelne teme, kao i naslove na portalima, a neke njegove izjave će se dugo prepričavati.

Poznat je po tome da nema dlaku na jeziku
Poznat je po tome da nema dlaku na jezikufoto: Espreso

"Zadruga 7 Elita" počinje 2. septembra sa emitovanjem, a Marko nam je otkrio koga bi on želeo da vidi u rijalitiju ovoga puta.

- Zoricu Brunclik bih voleo da vidim. Nije napadna u svađama, pametna je, zna da izgovori ono što misli. Nema tu psovki, a sve u metu. Voleo bih i Dejana Dragojevića, ali i Davida. Oni su duhoviti i ekstremno inteligentni - otkrio je Marko.

Voditelj smatra da je kod Ane Ćurčić bilo mnogo kontradiktornosti, kao i da Zvezdan zna nešto o njoj što bi njoj moglo da uruši reputaciju.

Đedović govori da je kod Ane bilo milion kontradiktornosti.
Đedović govori da je kod Ane bilo milion kontradiktornosti.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kod Ane je bilo milion kontradiktornosti. Kada sam je pitao da li bi ostavila Zvezdana da je nije prevario ona mi je rekla - ne. Posle svih priča o nasilju, vezivanju, kockanju stana itd. ona ne bi njega ostavila. I njen glavni razlog je prevara. Mislim da postoji nešto mnogo strašno jer ni ona ni Zvezdan nisu išli do kraja, da se zakače do kraja. Postoji neka muljačina. On kad bi nešto izgovorio o njoj to bi je slomilo, čak joj je i pretio "ako ja kažem o tebi ono bićeš najomraženija osoba" i onda ona ućuti posle toga.

Đedović je morao da potkači i glumački svet, budući da za njih tvrdi da su fejk "kulturna elita".

Anđelka sa partnerom
Anđelka sa partneromfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mi u Zadruzi nismo imali da neko bude sa kumom. Kad se glumci tuku, onda se oni kulturno tuku? Anđelka Prpić posle muža otišla sa osobom koja joj je bila u kući? Ni prvi joj izbor nije bio normalan, pisalo se da ju je muž prevario sa Avom Karabratić.

Budući da je bio kum na Matorinom venčanju, zanimalo nas je kako komentariše navode da je Anita sa Matorom samo zbog novca.

- Matora kada se zaljubi ona sve voli. Voli ona i Anitino dete i njenu porodicu. Ona kada je zaljubljena ona sve radi za tu osobu. Bio sam prisutan kada je Matora nudila neki novac Aniti, da joj pomogne nešto za dete i Anita nije htela da uzme. Toliko o tome da je Anita sa Matorom samo zbog novca... - otkrio je Đedović za naš portal.

Zanimalo nas je zašto se u Srbiji često negativno komentarišu snajke Đokovića, a voditelj nam je dao jasan odgovor.

- Jelenu i Sašku stalno komentarišu negativno verovatno zbog pakosti i ljubomore, pljuju čak i Đokovića. Pričaju da one ništa ne rade, pa ne bih ni ja da imam toliko para. Video sam neku zanimljivu objavu na Instagramu, fotografija Đoleta i Saške, a pored te fotografije Novak i Nataša Bekvalac. Isti su! Ne znam, meni su Nataša i Đoković uvek bili sladak par. I da jesu i da nisu bili zajedno, kao što se pričalo, oni baš lepo izgledaju zajedno. Natašin četvrti brak bi jedino voleo ako je sa Đokovićem - rekao je voditelj kroz smeh za Espreso.

Marko nam je otkrio koga bi on želeo da vidi u rijalitiju ovoga puta.
Marko nam je otkrio koga bi on želeo da vidi u rijalitiju ovoga puta.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, ako malo pročešljate po profilu Nataše Bekvalac videćete vrelu fotku koju ima sa Đokovićem koja je drmala Balkan.

Ta fotografija je nastala 2009. kada su Nole i Nata radili editorijal za jedan domaći magazin, nakon što su proglašeni za naj muškarca i ženu u Srbiji.

Od tad pa do sad se bruji o njihovoj tajnoj vezi, a nikada nije dokazano da su oni bili zajedno.

Bonus video:

02:39

SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA SVETLI U NOVAKOVU ČAST: Ovako se prestonica Srbije klanja Đokoviću

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.