BIOGRAFIJA VODITELJKE PINKA ISPLIVALA NA VIDELO: Udata za POZNATU FACU, a imala je i TEŽAK PERIOD
Milica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

malo ko zna

BIOGRAFIJA VODITELJKE PINKA ISPLIVALA NA VIDELO: Udata za POZNATU FACU, a imala je i TEŽAK PERIOD

Oni imaju dvoje dece, Klaru i Ernesta.

Objavljeno:

Milica Kon govorila je kako joj suprug, muzičar Marko Kon, daje savete zlata vredne na svim životnim poljima.

- Trudim se da budem dosledna majka. To je ključ. I to me je 2020. godina naučila. Deca vole doslednost. Da znaju šta ih čeka. Jak zid. Okvir u kojem mogu da se kreću. Tako da nisam ni jedno ni drugo. Ono što je važno, toga se držim, a što nije ispunjavam im želje - govori Milica koja zaključuje da Ernest i Klara ni na koga ne liče iz porodice.

- Baš su svoji. Imaju nijanse koje se naziru, ali su apsolutno jedinstveni - smatra Kon, koja vodi jednu od najpopularnijih i najgledanijih emisija „Brak na neviđeno“, a prenosi Blic.

Godišnjica braka
Godišnjica brakafoto: Printscreen Instagram

Muzičar je uspeo da se izbori sa viškom kilograma i da smrša čak 45 kilograma, te mnogi kažu da je sad gotovo neprepoznatljiv.

Marko Kon se svojom transformacijom pohvalio na društvenim mrežama, podelivši fotografije pre i posle gubitka kilograma.

Oni imaju dvoje dece, Klaru i Ernesta
Oni imaju dvoje dece, Klaru i Ernestafoto: RTV Pink printscreen

Oni imaju dvoje dece, Klaru i Ernesta, a sada je po prvi put otkrila kako su joj deca dobila imena, ali i težak životni period koji su proživeli kada se Ernest rodio.

- Klara je jedna pra prabaka iz Markove porodice, tako da je bila jedna Klara Kon u njihovoj porodici, a Ernest je... Iako nije moja porodica ja na njih gledam kao da jesu. Ernest je dobio ime po Markovom pradedi koji je bio vrlo cenjen i poštovan i spasio je celu porodicu Holokausta. Prodao je fabriku četki, prvog Forda i veliki deo porodice je spasio. Naš sin, ja verujem da mu je to ime i dalo snagu i da ga je spasilo. On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ja verujem da mu je to ime spasilo život. Da je taj čovek koji je tako snažan koji je umro u 90 i nekoj godini i uspeo da održi porodicu na okupu, da je to ime dalo jačinu i našoj bebi - počela je Milica Kon.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.