VELIKA TRAGEDIJA! PREMINUO UČESNIK TAKMIČENJA "NIKAD NIJE KASNO"
Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

Emocije nije krio

VELIKA TRAGEDIJA! PREMINUO UČESNIK TAKMIČENJA "NIKAD NIJE KASNO"

Veteran je iznenada preminuo u 51. godini

Objavljeno: 14:42h

Učesnik jedne od prethodnih sezona muzičkog takmičenja veterana "Nikad nije kasno" i nekadašnji rukometaš Goran Stanković iz Skoplja izgubio je najvažniju bitku.

Veteran je iznenada preminuo u 51. godini, a brojni prijatelji kako iz muzičkog tako i iz sveta sporta opraštaju se danima od njega, s obzirom da je makedonski rukomet njegovim odlaskom zavijen u crno.

Goran je u takmičenju "Nikad nije kasno" imao jedan od najemotivnijih nastupa u sezoni u kojoj je učestvovao, kada je sa svojom ćerkom izveo pesmu "Jedini, jedina" nakon koje su se gotovo svi rasplakali.

On je odavno zamenio loptu za mikrofon, ali nije uspeo da ostvari uspešnu karijeru
On je odavno zamenio loptu za mikrofon, ali nije uspeo da ostvari uspešnu karijerufoto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

Goran je imao sjajne nastupe pune emocija tokom čitavog takmičenja, a u jednom od njih ni voditeljka Dragana Katić nije odolela a da ne zaigra sa njim na sceni nakon izvođenja hita "Ja bez tebe ne mogu da živim" od Halida Bešlića.

Preminuli nekadašnji rukometaš Goran Stanković iz Skoplja rešio je da u svojoj 45. godini okuša sreću u takmičenju pevača veterana. On je odavno zamenio loptu za mikrofon, ali nije uspeo da ostvari uspešnu karijeru. Za sebe je govorio da se bavio svim i svačim i da samo pop nije bio, ali da je pevanje njegova najveća ljubav.

Goran je dugi niz godina bio deo rukovodstva ekipe Junior Kisela Voda, a pre toga je bio i spiker utakmica Metalurga na Autokomandi i SC "Boris Trajkovski". Uz njegove legendrne komentare publika je uživala, a sportska dvorana se pretvarala u vulkan u kome su gorele mnoge evropske ekipe.

Jedan od emotivnijih nastupa u šouu veterana imao je sa ćerkom, nakon čega je i ozbiljno briznuo u plač. Emocije nije krio ni kada je sišao sa scene.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/ Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.