OVA ŽENA NE LIČI NA SEBE ZBOG SILNIH PLASTIČNIH OPERACIJA: Da li su ovo NAJVEĆI SILIKONI ikad urađeni?
Kejti Prajs, Foto: Profimedia

Zavisnost

OVA ŽENA NE LIČI NA SEBE ZBOG SILNIH PLASTIČNIH OPERACIJA: Da li su ovo NAJVEĆI SILIKONI ikad urađeni?

Danas izgleda potpuno drugačije nego nekada.

Objavljeno:

Britanska starleta Kejti Prajs pažnju na sebe je skrenula učešćem u rijalitiju, a danas je najčešće spominju po estetskim intervencijama koje je imala.

Naime, ona je postala poznata još 1996. godine kada je krasila naslovne strane brojnih magazina, poput „Plejboja“. Ubrzo je postala i zvezda rijalitija, a u jednom od njih upoznala je i muzičara Pitera Andrea za kog se i udala 2005. godine.

Nakon toga su pokrenuli zajednički rijaliti u kojem su potpuno ogolili svoju intimu, te smo imali priliku da gledamo njihove svađe, ljubav, rođenje dece, guvitak bebe, ali i razvod koji je usledio nakon četiri godine braka.

Kejti se udavala još dva puta, a u tri braka rodila je petoro dece.

Pored turbulentnog života, pažnju javnosti privlačila je i brojnim plastičnim operacijama koje su je dovele do neprepoznatljivosti. Ona je išla toliko daleko da je na društvenim mrežama delila snimke sa hirurškog stola, što je zgrozilo javnost.

Prvi zahvat imala je sa samo 19 godina. Tom prilikom povećala je grudi, a onda je usledila serija intervencija. Uradila je liposukciju struka, brazilsko podizanje zadnjice, povećala je usne, jagodice, radila botoks, fejs lifting, a pričalo se da je operisala i nos.

Jasno je da je Prajsova davno postala zavisna od plastičnih operacija, što je dovelo i do finansijskih problema.

Naime, u decembru 2019. godine proglasila je bankrot, što je mnoge šokiralo budući da je posedovala bogatstvo od 45 miliona funti.

Danas zarađuje od svog televizijskog šoua „My Crazy Life“ i reklamiranja brendova na Instagramu.

Navodno, njen poslednji suprug Kiran je najviše doprineo krahu. Naime, kada je otplatila njegov dug sa kreditne kartice zapala je u ozbiljne finansijske probleme. Izvori bliski rijaliti zvezdi ističu da je tek nedavno shvatila da ju je zaljubljenost u pogrešne muškarce bez novca uništila.

Iako je, kada se tek pojavila, bila simpatična i zahvaljujući lepoti se proslavila, danas nije ni bleda senka te devojke, te se operacijama potpuno uništila.

Po svemu sudeći, Kejti i dalje nije potpuno zadovoljna svojim izgledom, te fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama dodatno fotošopira.

Prema tvrdnjama stručnjaka, zbog silnih zahvata Ketji preti oštećenje mozga, ali i kožne bolesti, a lekari kažu da bi mogla i da umre na operacionom stolu.

„Česti odlasci na plastične operacije kao u njenom slučaju povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi u najgorem slučaju mogla da je ubije“, objasnio je hirurg Marko Ho Asjoe za magazin „Closer“.

Inače, starleta je prošle godine izazvala veliku pažnju jezivom pričom iz svog detinjstva.

Tada je priznala da je bila silovana kada je imala sedam godina, a da se sa 12 godina zabavljala sa fotografom koji je završio u zatvoru.

„Silovana sam kao dete, sa sedam godina. To je u mojoj prvoj knjizi. Bila sam u parku. Onda sam se spetljala s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut sa mnom. Snimio je neprimerene fotografije za koje sam u to vreme smatrala da su nevine. Imala sam samo 12 godina“, rekla je ona u podkastu Ani Mak.

„Naterao me da poziram s isplaženim jezikom. Fotografije su izgledale mladalački, ali za njega je to bilo s****ualno. Pravio je te neke milkšejkove, ali ja ih nisam pila, jer mi se nisu svideli. Tako je drogirao druge devojke“, završila je Kejti.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.