SVI SKANDALI RTS-A: Gole grudi, voditelj pokazuje ponos, psovke i svašta nešto što nas je ŠOKIRALO! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen

ko radi, taj i greši

SVI SKANDALI RTS-A: Gole grudi, voditelj pokazuje ponos, psovke i svašta nešto što nas je ŠOKIRALO! (FOTO)(VIDEO)

Najviše greški možete da "uhvatite" na televiziji, pored toga što svi gledaju upravo u svoje "magične kutije", živi programi skloni su raznim lapsusima
Objavljeno: 22:17h

U jednoj od emisija “Sasvim prirodno”, koja se nedavno reprizirala, Jovan Memedović je obišao i planinu Vlašić, upoznavši nas s ljudima i zanatlijama ovog kraja. Posebnu pažnju čuveni reporter poklonio je jednom odevnom predmetu, donjem vešu, koji se pravi isključivo na ovoj planini – nakurnjaku.

Podsetimo, emisija “Sasvim prirodno”, emituje se nedljom, u 18.27 časova, neposredno pred “Slagalicu”, koju prate i mala deca.

Voditeljka i manekenka Nina Seničar oduševila je publiku u kvizu "Ja imam Srbiju", ali joj se u epizodi koja je nedavno emitovana omakla psovka.

Naime, lepa Novosađanka publici se obratila rečima: "Joj, publiko, dosta više, majku mu", što je izazvalo smeh u studiju.

Nina je u jednom intervjuu izjavila da se ne seća te situacije, ali da je vrlo moguće da je to uradila, jer su prilično opušteni na snimanju.

Razumljivo je da se permutuje neko slovo, ili čak loše izgovori reč, ili pak da zastane mozak pa nastane ona neprijatna tišina, ali ovo će se prepričavati decenijama sigurno.

Voditeljka RTS je počela da govori o blokadi saobraćaja, ali ono što je rekla je ubrzo postalo hit na društvenim mrežama. Ona je najavila da su srpski teniseri ti koji blokiraju saobraćaj.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.