TIJANA AJFON NAPUSTILA 29. NOVEMBAR NAKON ŠTO JE PRIJAVILA DA JOJ JE AUTO ZAPALJEN: Ne sme da daje izjave!
Tijana Ajfon, Foto: Petar Aleksić

stresno

TIJANA AJFON NAPUSTILA 29. NOVEMBAR NAKON ŠTO JE PRIJAVILA DA JOJ JE AUTO ZAPALJEN: Ne sme da daje izjave!

Samo rekla jednu rečenicu

Objavljeno: 09:50h

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, nakon što je dala izjavu u policiji, iz "29. novembra" je izašla vidno potresena i uplašena posle dvadestak minuta.

Starleta je sve vreme pričala telefonom, a kada su je upitali za kratku izjavu, Ajfonka je kratko rekla da su joj i policija i advokat rekli da ne daje nikakve izjave.

Tijana napustila policijsku stanicu
Tijana napustila policijsku stanicufoto: Petar Aleksić

Podsetimo, Tijani Ajfon rano jutros oko 4 sata zapaljen auto. Starleti je vozilo bilo parkirano ispred zgrade, kad su komšije čule eksploziju.

- Sve se dogodilo oko 4 sata. Bilo je užasno. Čula sam kako je puklo staklo i odjednom gori auto. Jako neprijatno. Videla sam Tijanu kada je izašla ispred, ali džabe, sve je gorelo. Uhvatila se za glavu. Ubrzo su stigli i vatrogasci. Ugasili su vatru. Na lice mesta je izašla i policija. Ovo je zaista katastrofa, u našem kraju ima mnogo dece i ovako nešto ko god da je uradio je za svaku osudu - priča za Kurir očevidac.

00:20

Tijana Ajfon bez komentara napustila MUP

Bonus video:

01:15

TIJANA AJFON NAKON NAPADA OD STRANE MANIJAKA SA NOŽEM: Moramo ozbiljno shvatiti ko nam sve šeta gradom! SPASLA ME JE POLICIJA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.