VLAŽNA I ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! Vatrena HRVATICA pokazala gde je NAJJAČA: Ove fotke nisu za MALOLETNE, VRELO
Ivana, Foto: Printscreen/Instagram/knolldoll

kakva mačka!

VLAŽNA I ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! Vatrena HRVATICA pokazala gde je NAJJAČA: Ove fotke nisu za MALOLETNE, VRELO

Ivana je pozirala na dasci za vodu, dok se njena zanosna pozadina u minijaturnim tanga gaćama našla u prvom planu.

Objavljeno: 20:00h

Atraktivna hrvatska navijačica Ivana Knol, brutalnim oblinama na tribinama u Kataru "zagarantovala" je pažnju oduševljenih pratilaca, ali desi se s vremena na vreme da napišu i "ala ova folira da gleda fudbal".

Otkrila je da ju je "muvao" jedan srpski fudbaler, onda je uhvaćena s najboljim fudbalerom sveta, a malo ljudi zna da je ona već godinama u dugoj i srećnoj vezi sa misterioznim gospodinom.

Nedavno se našla na meti komentara koji se tiču njenog poznavanja engleskog jezika i to pošto se uključila u emisiju britanskog voditelja Pirsa Morgana, a sada je na društvenim mrežama napravila pometnju novom izazovnom fotkom s Ibice, kakvih je njen nalog prepun.

Ivana Knol
foto: Printscreen/Instagram/knolldoll

Ivana je pozirala na dasci za vodu, dok se njena zanosna pozadina u minijaturnim tanga gaćama našla u prvom planu. Međutim, nisu svi bili oduševljeni njenim izdanjem - "Sram te bilo, vidi ti se d*pe", glasio je jedan od komentara, dok je fan stao u odbranu Ivane: "Tako je sekana, ne prodaje se ni golf pod ceradom".

Ivana Knol
foto: Printscreen/Instagram/knolldoll

Ipak, kao i obično broj negativnih komentara je bio zanemarljiv, jer retko ko može da odoli zgodnoj crnki koja oblinama "žari i pali" gde god da se pojavi.

Bonus video:

00:06

HRVATICA SNIMILA TELO U CRNOM DONJEM VEŠU: Grgurićeva raskinula sa dečkom, pa se totalno posvetila IZGLEDU! DOMINIRA! (VIDEO)

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.