BANE MOJIĆEVIĆ PONOVO SAM! Pevač raskinuo sa devojkom, EVO I ZBOG ČEGA
Bane Mojićević, Foto: Print Screen Youtube

svi detalji

BANE MOJIĆEVIĆ PONOVO SAM! Pevač raskinuo sa devojkom, EVO I ZBOG ČEGA

"Ne razmišljam o venčanju jer sam trenutno solo." rekao Bane

Objavljeno: 17:58h

Pevač Bane Mojićević pre dve godine se zvanično razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina i ćerku. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je izbegavao da priča o bračnim problemima, te gotovo niko nije znao za njihov rastanak.

Nedavno, Mojićević je naveo da je ponovo srećan u ljubavi.

- Zaljubljen sam. Ljubav je uzvraćena, imam devojku. Ona nema veze sa javnim poslom. Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke. Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi. Nekoliko meseci smo zajedno - rekao je pevač tada.

Međutim, Bane je i na ovu emotivnu vezu stavio tačku.

- Ne razmišljam o venčanju jer sam trenutno solo. Ne razmišljam ni o novom venčanju, da ponovo prolazim kroz sve to. Voleo bih da mi se desi jedna kvalitetna veza, jedan kvalitetan i zdrav odnos - rekao je Bane.

Kako kaže, nikada nije zapostavio posao zbog emotivnih brodoloma.

- Što se tiče posla, tu sam uvek bio dosledan i profesionalan. Može da mi se ruši ceo svet, ali ono što je moja obaveza i što se očekuje od mene, mora da bude maksimalno ispoštovano- kaže pevač koji ne krije da voli da poseti kafanu:

- Neopisivo mi je drago što se vraća neka stara moda i što je kafana ponovo aktuelna. Kafana je centralna instituacija jer se u njoj i slavi, i tuguje,sklapaju se i poslovne saradnje. Volim kafanu, najdraža mi je od svih oblika druženja.

Bane se osvrnuo i na učešće u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” za koje ne može da veruje da je bilo pre 20 godina.

- Mnogo je brzo prošlo, proletelo. Ja to zovem “prošli život” jer se toliko stvari izdešavalo, što poslovno, što privatno. Iako je bilo pre 20 godina, meni je kao da je bilo juče. Emotivno sma vezan za taj period- iskreno kaže Bane kroz osmeh i dodaje:

-Živeli smo zajedno, proputovali ceo svet. Bilo je lepo zaista, deca smo bili i nezreli u svakom smislu. To je nešto čega se uvek rado setim.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.