ANA BEKUTA EMOTIVNIM GOVOROM GANULA SVE LJUDE: Jedva uspela da ZADRŽI SUZE, veoma POTRESNO
Ana Bekuta, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dirljivo

ANA BEKUTA EMOTIVNIM GOVOROM GANULA SVE LJUDE: Jedva uspela da ZADRŽI SUZE, veoma POTRESNO

Na njene reče malo ko je ostao ravnodušan

Objavljeno:

Košarkaški memorijalni turnir Milutina Mrkonjića je organizovao konferenciju za medije na kojoj se pojavila i pevačica Ana Bekuta, koja je tim povodom održala i mali govor, a toko istog se i rasplakala.

- Njegov silan uspeh morao je da se desi i njegov put se odvio onako kako je i morao. Mi smo tokom života špoznavali Mrkonjića kao inžinjera, političara, ministra, graditelja, boema, navijača, provodadžiju, hedonistu... Ali i vrsnog obo kafana...Verujem da jedan profesionalni košarkaš ne bi stigao da postane sve ono što je bio Milutin Mrkonjić. Moja iskrena želja je da ovaj turnir postane tradicija sporta, ali i druženja, smeha, prisećanja, razgovora i zabavljanja... - govorila je Ana Bekuta sa szama u očima.

Podsetimo, pevačica je provela deceniju u prelepoj vezi i neizmernoj ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem, politilčarem koji je ostao omiljen u narodu. Iako je njihova romansa mnoge intrigirala, oboje su isticali da su jedno u drugom pronašli pravu osobu koju su dugo čekali. Zavoleli su se kada je njoj bilo 52, a njemu 70 godina.

Ljubav je planula odmah, a u zvaničnu vezu su stupili na Dan zaljubljenih 2012. godine na koncertu Šabana Šaulića, gde se desio i prvi poljubac. Vlasnica velikog broja hitova susret sa Mrkom opisala je kao neplaniran i sudbinski.

- Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu. Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno - otkrila je Ana.

Bonus video:

01:05

Ana Bekuta zaplakala dok je govorila o Mrki

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.