KO JE TIFANI PERIĆ? Živi kao prava BOGATAŠICA, a majka joj je jako USPEŠNA SRPKINJA: San svake TINEJDŽERKE
Tifani, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

malo ko zna

KO JE TIFANI PERIĆ? Živi kao prava BOGATAŠICA, a majka joj je jako USPEŠNA SRPKINJA: San svake TINEJDŽERKE

Suzana je ponosna na svoju ćerku Tifani, a evo kako ona živi.

Objavljeno: 09:57h

Modna kreatorka Suzana Perić često ističe da je jako ponosna na svoju ćerku. Tifani, koju je dobila iz braka sa Branislavom Perićem, izrasla je u pravu lepoticu i na svom Instagram profilu objavljuje svoj život na tacni.

Verujemo da u svojoj ćerki Suzana ima pravog prijatelja budući da se u poslednje vreme često pojavljuju zajedno na gradskim događajima.

Suzana je ovako govorila o svojoj ćerki.

- Tifani je nešto najlepše što mi se desilo. Ona je moj životni partner, podrška i oslonac. Istina, malo teže se navikavam na to da nije više beba koju mogu da ponesem u naručju, već ličnost koja ima stav. Dešava se da mi prekornim tonom kaže: „Ne slušaš me.“ I u pravu je. Treniram se da je čujem, da razumem njene želje i potrebe na pragu tinejdžerskog perioda. Ona je pre svega dobar čovek i sigurna sam da sa njom kroz život nikada neću imati probleme - rekla je modna kreatorka za Hello.

Tifani i Suzana nedavno na jednom događaju
Tifani i Suzana nedavno na jednom događajufoto: Marija Mladjen/ATAImages

Po njenom Instagram profilu možemo da zaključimo da je Tifani devojka koja voli da uživa u putovanjima, luksuzu, šopingu, kao i da voli da isprobava zanimljive specijalitete.

Na mamu je nasledila smisao za modu, te na njoj možemo videti i trendi komade. Ona je nekada bila plavuša, a sada je brineta.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/tiffanypericc__

Tifani ima i momka sa kojim je godinu dana u vezi i uživa u toj romansi.

Ona je nasledila i dobru genetinu te je jako zgodna, baš kao i njena mama. Plave oči su ono što ćete prvo primetiti, a Tifani redovno posećuje i kozmetičare i neguje svoje lice.

Inače, Suzana u emisiji "Magazin In" progovorila o razlozima kraha njenog braka sa Branislavom.

- Ja sam se pre deset godina razvela i uopšte nisam pokušala kasnije, jer ja tačno znam šta želim, šta ne želim. Želim visokog, plavog, sa plavim očima i tako dalje, a ja u stvari to nisam želela, to nisu pravi postulati. Sad znam kakvog bih čoveka želela, trebalo mi je vremena da sazrim. Naš brak uopšte nije bio problematičan, on je divan čovek i dobar otac našeg deteta, ali smo jednostavno dva suprotna bića, nismo partneri. Nisam ja imala greške, samo je on imao greške. On bi isto to rekao. Ja sam želela da on bude nešto što nije, ja sam njega obojila drugim bojama, on je poslušao te moje želje i pravio se da je takav. Ja sam se udala sa 25 godina, završila sam prestižni fakultet, sad bi trebalo po postulatima mojih roditelja da imam brak. On je kriv što je prihvatio pravila koja sam ja postavljala, nije se suprostavljao - istakla je tada Suzana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.