SAŠA POPOVIĆ NAKON 13 GODINA PROGOVORIO O MILANU STANKOVIĆU: Jednu stvar ni posle TOLIKO VREMENA nije saznao
Saša Popović, Foto: Damir Dervišagić, © ATA Images

rekao je sledeće

SAŠA POPOVIĆ NAKON 13 GODINA PROGOVORIO O MILANU STANKOVIĆU: Jednu stvar ni posle TOLIKO VREMENA nije saznao

Popović je izneo do sad nepoznate detalje

Objavljeno: 14:35h

Saša Popović je prvi put detaljno pričao o tome šta se desilo pre skoro deceniju i po, kada je izbio skandal, kada je Milan napustio Grand, pa je zbog kršenja ugovora morao da plati 50.000 evra.

Na pitanje kako komentariše Milanovo okretanje veri, te da li se možda sada čuje sa njim, Saša je rekao:

- To je njegova odluka... Meni je žao što je Milan 2010. godine napustio Grand, odnosno raskinuli smo ugovor sa njim. Žao mi je i što je morao da plati tu neku odštetu, iako je pre toga dobio kompletan album od nas, spremali smo mu i drugi album. Ja sam mu tada rekao da smo spremni da uložimo preko 100.000 u taj album, da mu organizujemo veliku turneju i tako dalje. Ne znam ko ga je nagovorio i zbog čega.

Na pitanje da li je ikada saznao zbog čega se sve to desilo, Saša tvrdi da i dan danas ne zna.

- Ne znam, ni dan danas. Od tada, od kada smo raskinuli saradnju, to je bilo odmah posle Evrovizije 2010. godine... Pazite, kad nekome date takvu popularnost kroz "Zvezde Granda", kao što smo mi dali njemu, kad mu date kompletan album sa osam pesama, ogromnu reklamu, mogućnost da ide na Evroviziju... To mu je Grand omogućio, jer smo Žika i ja sa Bregovićem razgovarali da on bude taj koji će biti jedan od tri numere koje je Bregović radio. Znali smo da će on i po tom SMS pobediti. Kad mu sve to date i kad pripremite novi album koji je u to vreme, pre 13 godina, nas trebalo da košta 100.000 evra, onda stvarno ne razumem šta je to u njegovoj glavi što ga je odvratilo i zašto je doneo odluku da raskine ugovor. I, umesto da sve to dobije, on je platio tada neku odštetu od 50.000 evra - kazao je Popović za Telegraf.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.