TRUDNA ZVEZDA GRANDA SE JAVNO OBRATILA MARIJI ŠERIFOVIĆ: Nakon svega imala je VAŽNU PORUKU ZA NJU
Maja Jevtić, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

EMOTIVNO

TRUDNA ZVEZDA GRANDA SE JAVNO OBRATILA MARIJI ŠERIFOVIĆ: Nakon svega imala je VAŽNU PORUKU ZA NJU

Maja Jevtić je, inače, zauzela visoko četvrto mesto u finalu i zbog toga je veoma srećna

Objavljeno:

Maja Jevtić, trudnica iz tima Marije Šerifović, u finalu „Zvezda Granda" uspela je da osvoji zavidno četvrto mesto. Kako je nešto kasnije priznala, nije se nadala takvom uspehu, a na svemu svakako je zahvalna Šerifovićevoj, s kojom je tokom takmičenja uspela da izgradi lep odnos.

- Nakon svega, dugujem ti nekoliko reči iz srca... Čovek, prijatelj, drug Najbolji mentor na svetu i veličina od čoveka. Dok vam ovo pišem, milion emocija prolazi kroz mene. Bile su to velike borbe, usponi, padovi, odricanja, ulaganja i mnogo toga...

- No, kada se osvrnem, opet bih sve ponovila, jer samo srcem je ispravno i vredno. Znala sam da je Marija Šerifović neko ko će mi dati tu energiju, savet, gurati napred, jer je njen duh takav, pobednički - pisala je, između ostalog, ona pred veliki šou, zahvaljujući se Šerifovićevoj što je „njih dvoje bodrila", misleći na sebe i bebu, da ne odustaju i da sada budu još jači.

Kako je jednom prilikom otkrila, termin joj je 29. avgusta, a uz pomoć supruga rešila je da detetu da ime Maša ako bude devojčica, a Bogdan ako je dečak.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.