"BILO JE HLADNIH NOĆI" Neverovatno ŽIVOTNO ISKUSTVO zavodljive SRPKINJE, do detalja OPISALA kroz šta je prošla
Glumica, Foto: M.P./ATAImages

zanimljivo

"BILO JE HLADNIH NOĆI" Neverovatno ŽIVOTNO ISKUSTVO zavodljive SRPKINJE, do detalja OPISALA kroz šta je prošla

Glumica je neko vreme živela u kamperu sa tadašnjim momkom

Objavljeno: 07:19h

Matea Milosavljević veliku popularnost je stekla ulogom u seriji "Igra sudbine", a jednom prilikom govorila je o tome da je sa tadašnjim dečkom živela u kamp kućici na Adi Ciganliji.

Gostujući u emisiji "Šok-tok" govorila o svom uzbudljivom iskustvu, te istakla da je za njene prijatelje to bila očekivana odluka, dok su članovi porodice bili malo iznenađeni.

"To je jedno predivno iskustvo, živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer to je bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom i onda je došao red na Beograd i jedino gde smo mogli da stavimo to je bio parking Ade Ciganlije", rekla je Matea.

"Stvarno je jedno predivno iskustvo, i na prvu pomisliš kao 'kako ću da živim ovde', 'kako ovo, kako ono', ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan. Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš lepše. S obzirom da me poznaju, svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su onako malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih. Naučila sam da mi ne treba vila, da mi ne treba ne znam kakav stan i luksuz, ovo je luksuz! Bilo je raznih nezgodnih situacija. Baš je bilo, onako, hladnih noći. Nije bio funkcionalan toalet, tako da smo se i tu snalazili na razne načine. Sve to ima svoju draž. Lako je širiti se po stanu i uživati, hajde uživaj pod ovakvim okolnostima", rekla je tada glumica.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.