VELIKO SLAVLJE U DOMU GOCE TRŽAN: Napisala EMOTIVNU PORUKU, takve reči može da uputi samo SREĆNA ŽENA
Goca Tržan, Foto: Marina Lopičić

čestitamo

VELIKO SLAVLJE U DOMU GOCE TRŽAN: Napisala EMOTIVNU PORUKU, takve reči može da uputi samo SREĆNA ŽENA

Goca je uputila emotivnu poruku svom suprugu

Objavljeno: 13:27h

Goca Tržan već godinama uživa u braku sa Rašom Novakovićem, a sada se oglasila na svom Instragram profilu i svom suprugu javno čestitala rođendan.

"Lako je biti srećna žena pored tebe. Želim ti da zadržiš ljubav, jer ljubav tebe čini plemenitim i uspešnim. Volim te zauvek. Srećan rođendan", napisala je pevačica uz fotografiju sa Rašom.

Podsetimo, par je godinama pokušavao da dobije dete, a o toj temi su mnogo puta iskreno govorili.

"Volela bih da budem još jednom roditelj, ali nažalost to mi se nije ispunilo, što ne znači da neće. Što kaže moj suprug, to je možda nešto najlepše što mi je u životu rekao... S obzirom na to da mi svaki dan govori kako sam dobra riba, kako imam lepa stopala, kako imam dobro du*e... Meni je ego stalno napunjen! Najbolja stvar koju mi je rekao je, kada smo se vratili iz Praga i kada nam nije uspela vantelesna oplodnja, pretposlednji put... Nikada neću zaboraviti, vozili smo se autom i on je rekao: ‘Žuiza‘, tako me on zove: ‘Baš me briga da li ću imati svoje biološko dete, ono što je najbitnije to smo ti i ja. Jer i Lena, koja sada već ima 15 godina će jednog dana samo da ode, da nas ostavi, da ide svojim putem i da pravi svoju porodicu i to dete ako ga dobijemo ili ne dobijemo bi otišlo i ostavilo nas... Ja neću da izgubim tebe‘", rekla je nedavno Goca Tržan prenose domaći mediji.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.