ISPLIVALI DETALJI BURNOG ŽIVOTA ANITE STANOJLOVIĆ: Ono što je prošla za 20 GODINA života MNOGI neće NIKADA
Anita Stanojlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li ste znali?

ISPLIVALI DETALJI BURNOG ŽIVOTA ANITE STANOJLOVIĆ: Ono što je prošla za 20 GODINA života MNOGI neće NIKADA

O Aniti se poslednjih dana mnogo govori

Objavljeno:

Jedna od učesnica Zadruge bila je Anita Stanojlović. Anita dolazi iz Kruševca, profesionalni je šminker, a uprkos tome što je veoma mlada, iza sebe ima "burnu prošlost".

Kako mediji premose majka je postala sa 17 godina, a od čoveka s kojim ga je dobila pobegla je jer je, kako tvrdi, nasilnik.

"Imam dete od dve godine, a s tim muškarcem sam završila pre nego što sam saznala da sam trudna... Jer bilo je nasilja, počeo je psihički i fizički da me maltretira. Završila sam to, mada i sada imam problema, pretnje i svašta nešto", rekla je Anita i dodala da joj je bivši zapretio kada je saznao da ulazi u "Zadrugu".

"Znam da on ne može ništa osim da preti, tako da - ne plašim se. Rekao mi je: 'Budeš li u Zadruzi uradila nešto pogrešno, uzimam ti dete... A dok budem bila u Zadruzi dete će čuvati moja i njegova majka.

Kada je ulazila u rijaliti nije želela da komentariše svoj emotivni status, ali je istakla da je otvorena za nove ljubavi.

"Možda sam sada zauzeta, ali ući ću kao slobodna! Otvorena sam za ljubav, ali ne znam šta će da mi se izdešava. To je deset meseci, tu emocije rade samo tako, niko ne može da kaže: 'E, tako će da bude".

Za sebe kaže da je velika svađalica, te neće ostati dužna nikome ko je bude napao. Tom priliko komentarisala je i neke od muških učesnika ovog rijatijia.

"Dejan mi je privukao pažnju po izgledu, a mislim da je Filip Car skroz okej, da sa njim mogu da pravim svašta, ali po izgledu, ne. Karić mi je lep, ali je malo niži. Ja volim visoke, crne".

Podsetimo, Anita je u "Zadruzi 6" započela ljubavnu vezu sa Jovanom Tomić Matorom te njih dve planiraju večanje koje je najavljeno za 11. jul.

"Evo, znamo datum, 11. jula će biti venčanje, bićete upućeni u sve na vreme. Shvatila sam da je Anita ona prava kad smo zajedno stale pred njenu majku, zaslužila sam da me neko voli tako. Stavila me je na prvo mesto", rekla je na Matora za "Blic.

Kako su mediji preneli Matora planira da se ostavri i u ulozi majke sa čime se Stanojlovićeva u potpunosti slaže.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Mondo/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.