PRVA IZJAVA SLAVICE ĆUKTERAŠ NAKON ŠTO JE BIVŠEG MUŽA PRIJAVILA POLICIJI
Vlada i Slavica, Foto: Printscreen/instagram/slavicacukteras

rekla samo jedno

PRVA IZJAVA SLAVICE ĆUKTERAŠ NAKON ŠTO JE BIVŠEG MUŽA PRIJAVILA POLICIJI

Pevačica se oglasila nakon nemilog događaja

Objavljeno:

Pevačica Slavica Ćukteraš navodno je prijavila policiji bivšeg muža Vladimira Avramova zbog pretnji koje joj je uputio, a kako pišu domaći mediji sve je počelo kada joj je bivši golman navodno poslao poruku u kojoj je pisalo da će joj "uzeti dete".

Pevačica se oglasila nakon nemilog događaja, međutim nije želela da iznosi detalje.

- Nemam komentar. Neću to komentarisati, ne, ne... Nadam se da me razumete - rekla je pevačica u kratkoj izjavi za Telegraf.rs.

Pevačica se oglasila nakon nemilog događaja, međutim nije želela da iznosi detalje.
Pevačica se oglasila nakon nemilog događaja, međutim nije želela da iznosi detalje.foto: Printscreen/instagram/slavicacukteras

Podsetimo, iz policijske uprave Novi Sad dobijena je potvrda da je slučaj prijavljen. Vladimir je trenutno u inostranstvu, a kada se vrati biće saslušan i biće mu izrečene hitne mere zabrane prilaska.

- Ona je prijavu podnela juče, nakon što joj je Avramov u više navrata slao preteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva nad detetom - kaže izvor za gorenavedeni list.

Bonus video:

01:45

SLAVICA ĆUKTERAŠ EKSKLUZIVNO: Grandovci bi 2004. godine SIGURNO pobedili i išli bi na Evroviziju, ali sve je bilo NAMEŠTENO

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.