SLAVIĆA ĆUKTERAŠ PRIJAVILA BIVŠEG MUŽA: Slao preteće poruke, tvrde da je OVO POVOD
Slavica Ćukteraš, Foto: Ana Paunković

strašno

SLAVIĆA ĆUKTERAŠ PRIJAVILA BIVŠEG MUŽA: Slao preteće poruke, tvrde da je OVO POVOD

Iz policijske uprave Novi Sad potvrdili su da je slučaj prijavljen.

Objavljeno: 15:12h

Pevačica Slavica Ćukteraš prijavila je novosadskoj policiji bivšeg muža i bivšeg golmana Vladu Avramova zbog pretnji koje joj je uputio.

- Ona je prijavu podnela u sredu, pošto joj je Avramov u više navrata slao preteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva - kaže izvor.

Iz policijske uprave Novi Sad potvrdili su da je slučaj prijavljen. Vladimir je trenutno u inostranstvu, a kada se vrati biće saslušan i biće mu izrečene hitne mere zabrane prilaska.

Slavica Ćukteraš
foto: Instagram printscreen/cukterasslavica

- Nemam komentar. Neću to komentarisati, ne, ne... Nadam se da me razumete - rekla je pevačica u kratkoj izjavi.

Pevačica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela od Vladimira.

- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru - izjavila je Slavica u emisiji Premijera - Vikend specijal, gde je pričala o razvodu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

02:33

LJUDIMA NESTALIM U PODMORNICI TITAN NE PIŠE SE DOBRO

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.