PROGOVORILA ZA ESPRESO! Trudna voditeljka Pinka OGORČENA: Što je dete manje vredno ako je ćerka?
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šok

PROGOVORILA ZA ESPRESO! Trudna voditeljka Pinka OGORČENA: Što je dete manje vredno ako je ćerka?

Snimci na društvenim mrežama kod nje izazivaju bes.

Objavljeno:

Budući roditelji na sve spektakularnije načine žele sa svima da podele vest kog pola je beba koji će trudnica da rodi.

Međutim, ti snimci, koji si trebalo da pokažu i sreću budućih roditelja, sve češće predstavljaju snimke za koje nadamo da će ti isti budući roditelji skrivati od dece koja tek treba da se rode.

Preciznije, da te snimke neće pokazivati svojim budućim ćerkama.

Tijana je u drugom stanju
Tijana je u drugom stanjufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, na tim snimcima sve češće primećujemo nenormalnu radost i sreću budućih očeva kada iz kutije izleti plavi balon ili kada iz crnog balona izlete plavi baloni, što je znak da će trudnica roditi dečaka.

S druge strane, neki budući očevi ne pokazuju baš radost, čak je primetnije njihovo razočaranje, kada ugledaju ružičaste balone, jer neće dobiti sina nego ćerku.

Voditeljka Tijana Stoisavljević i njen suprug Mihailo Milutinović će uskoro postati roditelji. I oni će dobiti baš ćerku.

Ponosni roditelji
Ponosni roditeljifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nas je zanimalo kako voditeljka "Pinka" reaguje kada gleda snimke na kojima se vidi da se budući očevi baš i nešto ne raduju kada saznaju da će dobiti ćerku.

– Generalno, i pre trudnoće su me uvek nervirali ti snimci i reakcije očeva na žensko dete. Kad vidiš tako nešto odmah imaš utisak da smo u Srednjem veku. Pa, i te očeve je rodila žena. Da nije bilo njihove majke ne bi bilo ni njih - rekla je Tijana za Espreso.

Voditeljka je srećna zbog trudnoće i pola bebe
Voditeljka je srećna zbog trudnoće i pola bebefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tijana nam je otkrila kako su Mihailo i ona saznali pol bebe i zašto oni nisu objavljivali snimak kako su saznali pol bebe.

– Kada smo saznali da čekamo devojčicu, sećam se da je moj tata rekao Mihailu da kuća bez ćerke nije dom, a ja imam i mlađeg brata. I to je tako… Ćerka je ta koja uvek brine o roditeljima, bratu. Mi nismo imali balone, imali smo tortu koja je unutra kad presečeš bila roze, ali ja sam želela da to ostane među nama i da sami to uradimo, iako je Mihailo želeo da napravimo ručak sa porodicom i najbližim prijateljima i da zajedno saznamo. Mihailo ima dve starije sestre i vrlo zna sta znači imati žensko kod kuće, u porodici. Već vidim da će ćerka biti njegov mali klon, a on Nikola Kojo iz "Mi nismo anđeli".

Vratili smo se na one sporne snimke. Pitali smo Tijanu i kako bi se ona osećala kao buduća majka da ima snimak na kome se vidi da se pored nje, njen suprug, ne raduje tome što će ona roditi devojčicu.

– Odvratne su mi reakcije budućih očeva na ćerke i iz pozicije žene, i iz pozicije ćerke, sestre, buduće majke. Kad vidim tako nešto ne mogu da se ne zapitam kakav će otac da bude taj čovek, ali i kakav je suprug jer to je uvreda za njegovu suprugu, majku njegovog deteta - navela je Tijana na kraju našeg razgovora.

Bonus video:

05:33

UKRAJINCI NE ŽELE OFANZIVU, BORE SE NA TEŠKOM PODRUČJU! Nadoveza tvrdi: Rusija otvara 2 nova fronta, JEDAN ĆE BITI IZ BELORUSIJE

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.