MARIJA ŠERIFOVIĆ PRETRNULA OD STRAHA ZBOG OVE ŽENE: Saša Popović u ČUDI, ovaj scenario nije ni NASLUĆIVAO
Marija Šerifović, Foto: © ATA Images

evo o čemu se radi

MARIJA ŠERIFOVIĆ PRETRNULA OD STRAHA ZBOG OVE ŽENE: Saša Popović u ČUDI, ovaj scenario nije ni NASLUĆIVAO

Marija je za svoje kandidate veoma vezana

Objavljeno: 10:47h

Čast da otvore poslednju emisiju "Zvezde Granda" pre velikog polufinala imali su Aleksa Šuković i Maja Jevtić koji su to učinili na najbolji mogući način osvojivši simpatije žirija i po šest glasova.

Aleksa se predstavio pesmama „Plavuša“ i „Drska ženo plava“, dok je Maja odabrala „Ja nemam drugi dom“, i „Ne kunite crne oči“.

Pre nego što je počelo preglasavanje, Popović je prokomentarisao kako je Marija pomno pratila svaku sekundu Majinog nastupa i ponavljala: „Bravo“.

– U strahu sam, brinem hoće li moći, ne zove se to tek tako drugo stanje. Majo, bravo – objasnila je Marija Šerifović, kada je Saša rekao kako i on brine da se ne porodi na sceni, a zatim najavio preglasavanje u kome je prednost odela Maja.

– Oba kandidata fenomenalna. Majo, druga pesma si me oduževila. Aleksi sam dala prednost zato što je veliki skok i napredak u odnosu na prethodne krugove – rekla je Viki sa čim se složio i Đole koji je Maju nazvao aždaja u žutom koja je ozbiljan svemir.

Snežana je objasnila kako su oboje bili sjajni, ali da je prednost dala Marijinoj kandidatkinji zato što je Aleksa u prvoj pesmi za njen pojam kasnio.

– Da mi je neko rekao pre 20 godina kada smo počinjali „Zvezde Granda“, sve sam mogao da zamislim, ali da ćemo imati trudnicu u ovom polufinalu nikada ne bih poverovao – dodao je Saša, koji je zatim dao reč Miliju koga je Cecin kandidat oduševio.

– Aleksa, toliko hrabar odabir prve pesme, bravo majstore, oduševljen sam tvojim napretkom. Majo, bez greške i emocija kod obe pesme. Posebno za drugu pesmu koju je radio kolega do mene- obrazložio je Milić, nakon čega se oglasio i Bosanac.

– Prvi kandidat u pravu je Sneža, ali dobar si bio. Majo, prva pesma odlična, ali druga pesma niko nikad tu pesmu u ovom takmičenju nije otpevao tu pesmu tako masno, tačno, ubedljivo i pljesno. Ja to mogu reći sa pravom i ponosom zato što sam pravio tu pesmu i od čika Dragana aplauz- pohvalio je Stojković, a komplimenti nisu izostali ni od Ane Bekute.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Grand/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.