VELIKA PROSLAVA U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ: Evo kako se SLAVI u Beču, ovako nešto bi svako POŽELEO
Dragana Mirković, Foto: Dragan Kadić

predivno

VELIKA PROSLAVA U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ: Evo kako se SLAVI u Beču, ovako nešto bi svako POŽELEO

Cela porodica je uživala u divnom danu

Objavljeno:

Ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Manuela Bijelić, nedavno je proslavila svoj 21. rođendan, a roditelji su joj tim povodom upriličili glamurozno slavlje u porodičnom dvorcu.

Poznato je da Dragana Mirković ne voli da eksponira svoje naslednike u javnosti, a kako su oni uveliko kročili u svet odraslih, gotovo da svi znaju kako oni izgledaju i čime se bave.

Tako i pevačica sada odlučila da sa svojim fanovima podeli pregršt fotografija sa porodičnog slavlja, koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim, što detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

- Bajka za moju princezu! Nisam do sada objavljivala ništa sa privatnih dešavanja, jer sam nekako ljubomorno čuvala te trenutke samo za svoju porodicu. Ali, sada sam osetila potrebu da to podelim sa vama jer vi to zaslužujete, jer delite sve sa mnom i deo ste mog života - napisala je Dragana Mirković uz niz fotografija sa slavlja.

Proslava je besprekorno organizovana, a pažljivo se birao svaki detalj, što se može zaključiti iz priloženih fotografija. Manuela je blistala u velelepnoj roze haljini, a osmeh nije skidala s lica, dok je Dragana ponela crnu toaletu, a u jednom trenutku se i latila mikrofona.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.